L-a lăsat să moară! Dispecerul de la urgențe i-a închis telefonul în nas unui băiat pe moarte

Ultima actualizare:

    Jaydon Chavez Silver a murit după ce a fost împușcat la o petrecerefoto: arhiva personală
Jaydon Chavez Silver a murit după ce a fost împușcat la o petrecerefoto: arhiva personală

Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost împușcat în timpul unei petreceri. Una dintre prietenele lui a încercat să îi salveze viața și a sunat la serviciul de urgențe, însă dispecerul i-a închis telefonul în mijlocul conversației.

Jaydon Chavez-Silver din Albuquerque, New Mexico, a murit, în ciuda încercărilor prietenei sale de a-l salva. Băiatul se afla la o petrecere când a fost împușcat de o persoană dintr-un vehicul în mișcare. Prietena lui a sunat la urgențe, iar pompierul care i-a răspuns a început să o îndrume pentru a-i acorda primul ajutor. Cu toate acestea, la un moment dat, fata a început să înjure sub presiunea stresului. În acel moment, pompierul a refuzat să o mai ajute și a închis conversația, potrivit buzzfeed.com.

Apelul la urgențe efectuat de prietena lui Jaydon a fost înregistrat, iar conversația relevă faptul că pompierul a închis telefonul simțindu-se ofensat de vorbele tinerei.  În timp ce o ajuta să-i acorde lui Jaydon primul ajutor, pompierul a întrebat-o încă o dată dacă victima respiră. Stresată, aceasta i-a răspuns într-un mod nepoliticos pompierului, înjurând. Acela a fost momentul în care dispecerul a lăsat-o pe tânără să se descurce singură, în ciuda faptului că aceasta l-a rugat să nu închidă: „Nu închideți, prietenul meu e pe moarte!”, a spus aceasta.

În cele din urmă, fata nu a mai știut cum să-l ajute pe Jaydon, care a decedat în scurt timp. Polițiștii încă investighează cazul, însă nu au făcut nici o arestare până în acest moment. Atacatorii care l-au împușcat pe Jaydon nu au fost încă identificați. Pompierul care era de serviciu la linia de urgențe în noaptea respectivă a fost suspendat din funcție, iar șeful departamentului a început investigațiile în interiorul instituției.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net