Îşi dau cu balegă pe faţă ca să întinerească

Ultima actualizare:

    Excrementele de vacă se vând ca pâinea caldă pe InternetFoto: AP
Excrementele de vacă se vând ca pâinea caldă pe InternetFoto: AP

Balega de vacă are mare căutare! Indienii o cumpără pe capete pentru a o folosi în scopuri cosmetice şi medicinale, pentru a aprinde focul şi la gătit sau în ritualuri religioase. Se cumpără de pe Internet.

Un pachet de balegă uscată pură costă 99 de rupii (circa 6 lei). Indienii, mai ales cei de la oraşe, sunt mari amatori de excremente bovine. Firmele care le comercializează abia fac faţă cererilor. În India, balega se foloseşte pentru îndepărtarea celulelor moarte de pe piele şi îmbunătăţirea circulaţiei. Fetele o folosesc pentru a avea un ten frumos şi a scăpa de acnee. Balega este uscată timp de o săptămână, amestecată la temperaturi foarte înalte şi apoi, din pulberea obţinută, se fac creme, săpunuri sau alte produse medicinale şi de toaletă. Excrementele bovine sunt foarte căutate pentru proprietăţile lor antibacteriene. Sunt folosite şi pentru curăţarea dinţilor şi întărirea gingiilor. De asemenea, indienii susţin că mersul cu picioarele goale prin balegă este foarte folositor pentru sănătate, omorând germenii şi bacteriile şi vindecând rănile. De câteva luni, excrementele de vacă se vând pe Internet şi cererea este uriaşă. Se vând sub formă de balegă uscată de câte 200 de grame pacheţelul. Dejecţiile de vacă şi de bivol sunt recoltate mai ales de femeile din nordul Indiei. De la acestea sunt preluate de firmele care le comercializează pe Internet. Locuitorii din metropolele New Delhi şi Mumbai se înghesuie să le cumpere. Pentru milioanele de hinduişti, vaca este un animal sfânt. 

Ce scârboşenie! Ei beau cocteil cu deget de om

Cea mai scârboasă băutură de pe planetă e un cocteil care se prepară la Hotelul Downtown din orăşelul Dawson City (nordul Canadei) şi costă 3,7 $ (17 lei). Legenda spune că acesta a fost creat de căpitanul Dick Stevenson în 1973. Degetul original a fost înghiţit din greşeală de un miner însetat. Apoi a fost înlocuit cu altele donate de localnici. Cei care ating cu buzele degetul sunt premiaţi.

image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net