Îşi colorează ochii şi-şi bagă LED-uri sub piele

Ultima actualizare:

    Ochii sunt coloraţi  în galben, albastru şi verde
Ochii sunt coloraţi în galben, albastru şi verde

A înnebunit lumea! Din ce în ce mai mulţi australieni îşi colorează albul ochilor în galben, albastru, verde, sau chiar în roşu şi negru. Alţi teribilişti îşi bagă LED-uri sub piele să pară roboţi.

Gata cu piercing-urile şi cu tatuajele! Acum a apărut o nouă modă, lansată în Australia. Deşi pare incredibil, este vorba de vopsirea albului ochiului  (n.r. învelişul exterior, netransparent al globului ocular, care constă dintr-o membrană fibroasă cu funcţie protectoare de culoare albă, numită ştiinţific sclerotică) în diverse culori. Deşi medicii din întreaga lume au început să atragă atenţia asupra gravităţii acestei practici, adepţii noii mode nici nu vor să audă.

A-ţi face albul ochilor albastru, verde sau galben, a devenit deja ultima fiţă. Moda a fost lansată de un specialist american în modificări corporale care se prezintă sub numele Luna Cobra. El s-a inspirat după puşcăriaşul american Jason Barnum, care  a apărut la un tribunal din Alaska cu un ochi complet înnegrit.

 Se introduc sub piele implanturi  formate din diode luminoase  şi o baterie de 3 volţi
Se introduc sub piele implanturi formate din diode luminoase şi o baterie de 3 volţi

“Este doar începutul acestui trend. Cred că din ce în ce mai mulţi oameni vor adopta moda. Pericolul este că vor încerca să-şi coloreze singuri ochii”, recunoaşte chiar cel care a lansat moda extrem de periculoasă, Luna Cobra. Persoanele dornice de excentricităţi nu se opresc numai la colorarea ochilor. Recent, a apărut şi o altă modă, la fel de periculoasă pentru sănătate.

Adepţii ei îşi introduc LED-uri sub piele. Este vorba de implanturi cu cinci diode luminoase şi o mică baterie de 3 volţi, numite Northstar V1 . Acestea luminează circa 10 secunde de fiecare dată când posesorii lor se află în câmpul magnetic al unui magnet. Pentru introducerea LED-ului, este nevoie de o operaţie care durează 15 minute. Cei care adoptă această modă vor să semene cu cyborgii (n.r. personaje fictive, hibrid între om şi maşină).

Click! spune

Vopsirea albului ochiului duce la orbire şi la cancer, potrivit medicilor oftalmologi. Introducerea de LED-uri sub piele duce la infecţii şi la cancere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
lapte pixabay jpg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net