Îngrozitor! A murit în timp ce îşi flutura sânii pe fereastra maşinii

Ultima actualizare:

    Natalia avea un fiu de 11 ani, era originară din Moscova, dar trăia în Cannes
Natalia avea un fiu de 11 ani, era originară din Moscova, dar trăia în Cannes

Scene de groază! Natalia Borodina, de 35 de ani, se distra împreună cu prietena ei Ivanna Boirachuk, 32 de ani, în timpul vacanţei din Republica Dominicană. Natalia şi-a dat tricoul jos, a rămas în sânii goi şi a ieţit pe jumnătate din maşină în timp ce prietena ei o filma. Ce a urmat e îngrozitor!

Petreceau „ca fetele”, însă asta s-a încheiat tragic pentru amândouă. Natalia a vrut să facă spectacol în trafic şi a ieşit pe jumătate din maşina Kia Picanto care rula cu peste 60 km/h pe străzile din Punta Cana. Ivanna a început să o filmeze şi astfel a surprins inclusiv momentul în care capul Nataliei întâlneşte un semn rutier. Din cauza coliziunii, Natalia avea să moară câteva ore mai târziu, pe un pat de spital.

Avea un băieţel de 11 ani, pe care îl lăsase acasă, în Cannes în grija mamei ei. Cele două tinere de origine rusă sunt suspectate de presa moscovită să ar fi fost escorte de lux şi că erau întreţinute de milionarii din Cannes. Ivanna a fost arestată de poliţia locală pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice.

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net