Infidelitatea l-a costat scump! Unui bărbat i s-au furat testiculele după o noapte de beţie

Ultima actualizare:

    Bărbatul, a cărei identitate nu a fost făcută publică, a rămas fără testicule după ce a petrecut în saună cu o femeieFoto: Daily Mail
Bărbatul, a cărei identitate nu a fost făcută publică, a rămas fără testicule după ce a petrecut în saună cu o femeieFoto: Daily Mail

Deşi pare o glumă, e cât se poate de adevărat. Unui bărbat i s-au furat testiculele după o întâlnire cu o femeie.

Dmitry Nikolaev (30 de ani), de meserie actor, a rămas fără testicule după ce a fost drogat de către o femeie cu care s-a întâlnit la saună.

Potrivit Daily Mail, omul a cunoscut o domnişoară foarte atrăgătoare după ce a ieşit de la un teatru din Moscova, unde a jucat într-o piesă. Femeia a început să flirteze cu el şi, într-un final, i-a dat întâlnire la saună. Deşi era căsătorit, omul s-a dus, iar de aici avea să înceapă drama vieţii lui.

După ce s-a sărutat cu femeia şi a băut mai multe beri, omul a căzut inconştient. A doua zi, el s-a trezit într-o baltă de sânge, într-o staţie de autobuz. Nu îşi mai amintea nimic din ce s-a întâmplat, dar avea dureri mari în zona inghinală, motiv pentru care a fost transportat la spital.

Aici, doctorii i-au dat cea mai proastă veste pe care o poate auzi un bărbat: i s-au furat testiculele. Operaţia a fost executată, se pare, de către un bărbat care avea pregătire medicală.

Poliţiştii suspectează că omul a intrat, fără să vrea, pe mâinile unui grup de traficanţi de organe, din care făcea parte şi tânăra care l-a cucerit. După ce i-a pus un drog în bere, femeia a acţionat, împreună cu alte persoane, printre care se afla şi un medic.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net