Îi ia două zile pe săptămână să îşi aranjeze părul

Ultima actualizare:

    Numai aşa poate merge la plimbare: soţul îi cară părul,  ea se leagănă
Numai aşa poate merge la plimbare: soţul îi cară părul, ea se leagănă

Doamne fereşte de păduchi! Asha Mandela are părul lung de 16 metri şi când este ud ajunge la aproape 30 de kilograme. Cu toate astea nu vrea să îl tundă. Şi pentru că podoaba are nevoie de întreţinere, s-a măritat cu un frizer.

simeon stalpnicul png

Nimeni nu o egalează la şuviţele afro-rastafariene pe Asha! Dacă le desfăşoară, sunt mai lungi ca un autobuz cu burduf. De aceea, când iese la plimbare ori îşi cheamă neamurile, aceştia îi ţin părul în braţe ori apelează la un cărucior cu rotile pentru a căra împletitura. Doctorii au avertizat-o că o asemenea presiune pe ceafă o poate lăsa paralizată pe viaţă, însă asta nu a convins-o pe americanca stabilită în Florida să renunţe la bogăţia de pe cap. Ea s-a îndrăgostit de frizerul de origine kenyană Emmanuel Chege, care pierde două zile pe săptămână pentru a-i face toaleta soţiei. Bărbatul vrea să intre în Cartea Recordurilor la pachet cu jumătatea lui.

simeon stalpnicul png

A contactat experţii şi a făcut nenumărate măsurători. Când începe să îi împletească şuviţele, bărbatul îşi trimise soţia la etaj ca să îi poată „lucra părul”. Iar când vrea să ascundă firele albe, cuplul iese pe gazonul din faţa casei şi începe să se desfăşoare. Asha a declarat că nu poate sta în picioare, din cauza greutăţii părului, după ce iese de la duş. De 15 ani, femeia nu a mai trecut foarfeca prin păr şi nici nu intenţionează asta prea curând.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net