A ieșit la întâlnire cu Donald Trump, acum 40 de ani. Povestea ilară

Ultima actualizare:

    Donald Trump (69 de ani)foto: Getty
Donald Trump (69 de ani)foto: Getty

Cu mult înainte să intre în viața politică a Statelor Unite ale Americii și să candideze pentru una dintre cele mai importante funcții din lume, Donald Trump (69 de ani) era doar un bărbat bogat, care își căuta jumătatea. O femeie din trecutul lui amors, Lucy Klebanow, a vorbit despre o întâlnire pe care a avu-o cu bogătașul, în urmă cu mai bine de 40 de ani.

Lucy a povestit că avea numai 23 de ani, când Donald Trump a chemat-o la o întâlnire. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni, la un bar. „Era la începutul anilor 1970. Aveam cam 23 de ani la momentul acela, iar el avea aproape 30. Ne-am întâlnit prin intermediul unor prieteni, vorbind la bar. Era un loc însuflețit din Upper East Side (o zonă din New York, n.r.) – considerat cool pe atunci (...). Asta s-a întâmplat acum mai bine de 40 de ani. Și am cunoscut un tip drăguț prin intermediul prietenilor, la bar, și mi-a cerut numărul de telefon. M-a sunat a doua zi și m-a chemat la întâlnire. A zis că mă va lua de acasă în jurul orei 19.”, a relatat femeia, pentru salon.com.

A luat-o de acasă cu un Cadillac alb

Totuși, când portarul de la clădirea în care locuia a anunțat-o că bărbatul o așteaptă la scară, nu se aștepta să fie luată de acasă cu un Cadillac, ci pe jos. „Locuiam într-o clădire cu portar, care m-a sunat pe telefonul din casă să îmi spună că a ajuns cel care trebuia să mă scoată la întâlnire. Am încuiat și am coborât scările, așteptându-mă să văd un tip stând în față, cu mâinile în buzunare, arătând bleg. În schimb, nu era nimeni. Doar un Cadillac alb convertibil. El s-a aplecat și a zis «Hai înăuntru». Locuiam în New York și nimeni nu mă mai luase cu mașina, decât ca să merg la aeroport. Nu știam ce să fac. Eram prea surprinsă și amețită ca să fiu impresionată. M-am simțit de parcă eram într-un film cu James Dean. Dacă voia să mă impresioneze, un Cadillac nu ar fi fost potrivit, dar dacă ar fi ieșit din mașină și mi-ar fi deschis ușa, atunci aș fi fost impresionată”, a mai mărturisit ea.

Lucy nu se simțea deloc confortabil în mașina lui Trump, și nici nu era impresionată de situația lui materială. „Interiorul era de culoarea cireșei. Bordul era roșu, chiar și volanul era roșu. Mă făcea să mă simt amețită. De parcă stăteam într-un loc unde nu trebuia. Nu era cel mai bun început pentru o întâlnire. Mașina avea un telefon înăuntru. Nu mai fusesem niciodată într-o mașină cu telefon. Nu știu de ce, dar nu am crezut că era special. M-am gândit, cine este acest tip cu un nume de familie comic? L-a ridicat (telefonul, n.r.) și m-a întrebat «Unde ai vrea să mergem la cină? Voi face o rezervare». Nu aveam idee. Singurul loc la care mă puteam gândi să mergem cu mașina era Peter Luger’s în Brooklyn. A făcut rezervarea la telefon și am pornit”, a mai spus ea.

«Trump nu mi se părea foarte deștept»

Aspectul fizic al politicianului nu era un mare plus, dar nici nu îi displăcea. Ceea ce o deranja mai mult pe Lucy era faptul că Trump nu părea a fi o persoană prea inteligentă. „Arăta drăguț, nu frumos, dar drăguț. Dichisit. Normal. Nu era un conversaționalist, dar nici eu nu eram. Nu mi se părea foarte deștept”, a povestit.

Nu se știe ce au discutat cei doi în timpul mesei, însă cert este că, la final, Trump a dat-o în bară. Iar atitudinea lui nu l-a salvat deloc în situația creată. „A venit nota, dar restaurantul nu ne-a acceptat cardurile de credit. Nu putea plăti pentru cină. Acesta a fost singurul lucru care mi s-a părut relevant toată seara. Eu, o evreică, independentă dar nu prea, mereu aveam întâlniri proaste, cu cele mai rele scenarii, situații ciudate. Așa că, marea mea șansă, Cadillacul, întâlnirea plictisitoare cu telefon-în-convertibil nu putea plăti cina. A fost uimit și rușinat. Am spus «Hai să luăm șorțuri și să spălăm vasele. Ar fi amuzant». Fața lui era cuprinsă de oroare. L-a luat cu amețeală. «Relaxează-te, am bani». Oh, mulțumesc lui Dumnezeu. A jurat că îmi va da banii a doua zi de atât de multe ori încât nu-l credeam”, și-a amintit Lucy.

Nu i-a plătit niciodată datoria

Ceea ce este incredibil, este faptul că, deși era până peste poate de bogat, Donald Trump nu și-a plătit niciodată datoria față de ea. „Nu a făcut-o niciodată. Asta v-ar putea spune ceva despre întâlnirea mea cu Donald Trump. Dacă ajunge la Casa Albă, mi-ar plăcea mult să fiu revanșată cu interes. Dacă nu ajunge la Casa Albă, consider această poveste destul de răzbunătoare”, a concluzionat Lucy.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
ana Blandiana 1990 jpg
index webp
1 minestrone jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net