Iese să facă piaţa numai în sânii goi

Ultima actualizare:

    Chelsea Covington, 27 de ani, îi lasă pe bărbaţi  cu gura căscată când merge la cumpărături
Chelsea Covington, 27 de ani, îi lasă pe bărbaţi cu gura căscată când merge la cumpărături

Să tot stai la coadă lângă ea! Chelsea Covington, de 27 de ani, din Maryland, SUA, este o activistă extrem de implicată în campania de susţinere a drepturilor femeilor. Şi pentru că e mândră de corpul ei, de 3 ani îşi face târguielile numai cu sânii pe afară.

Toţi bărbaţii se opresc să facă poze cu ea. Mulţi dintre ei uită pe loc listele făcute cu grijă de neveste înainte să plece de acasă şi se întorc de multe ori ba fără pamperşi, ba fără pâine. Şi asta pentru că sunt mai interesaţi să facă o poză cu femeia ciudată cu sânii beton care stă în faţa lor la rând. Însă, conform legislaţiei din SUA, nu pot face poze în magazin. Aşa că ies în faţa localului şi încep să se pozeze cu telefonul. Chelsea iese pe stradă în sânii goi de la 24 de ani. „Îmi place corpul meu, recent s-a aprobat legea privind libertatea femeilor de a umbla în sânii goi pe stradă aşa că îmi exercit dreptul constituţional. Lucru pe care ar trebui să îl facă toate americancele”, a declarat tânăra pentru Vice.

simeon stalpnicul png

Are o pagină de Internet unde a pus fotografii cu ea în sânii goi în locuri publice din Utah, Tennessee, Indiana şi Washington D.C. „Am fost arestată de câteva ori şi am plătit amenzi usturătoare. Însă nu mă las descurajată. Visez ca într-o bună zi tot mai multe femei să iasă ca mine pe stradă şi să îşi facă piaţa fără să se teamă de amenzi pentru expunere indecentă”, a explicat tânăra. Ea are un iubit care joacă rolul de fotograf şi intervine ori de câte ori vreun trecător nu înţelege că „frumuseţile mamare sunt doar pentru privit, nu şi de atins”. În 2014 a convins-o pe fiica lui Bruce Willis, Scout, să facă şi ea o plimbare în sânii goi şi întâmplarea a fost un succes total.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net