Iată cine a cumpărat vila Playboy! A acceptat o condiție ciudată

Ultima actualizare:
Hugh Hefner va locui la Playboy Mansion până la sfârșitul vieții
Hugh Hefner va locui la Playboy Mansion până la sfârșitul vieții

Pusă în vânzare la începutul acestui an, celebra Playboy Mansion, unde locuiește în continuare fondatorul revistei iepurașului cu papion, Hugh Hefner, și-a găsit un nou proprietar. Cumpărătorul este nimeni altul decât vecinul lui Hefner, fiul de 32 de ani al unui miliardar.

Se pare că Hugh Hefner a avut noroc la vecini. Fondatorul revistei pentru bărbați Playboy a reușit să vândă conacul în stil gotic dintr-o suburbie selectă a orașului Los Angeles, iar cumpărătorul este mult mai tânărul său vecin, fiul miliardarului C. Dean Metropoulos.

Proprietatea a fost evaluată la 200.000 de dolari în momentul punerii în vânzare, iar sursele Daily Mail estimează că aceasta a fost cumpărată cu ”mai mult de 100 de milioane de dolari”.

Cumpărătorul, Daren Metropoulos, în vârstă de 32 de ani, este fiul omului de afaceri C. Dean Metropoulos, a cărui avere a fost estimată de revista Forbes la 2,4 milarde de dolari. Daren a cumpărat în 2009 proprietatea de lângă vila Playboy, pentru 18 milioane de dolari, și are de gând să unească cele două conace, după moartea lui Hefner.

Un lucru e sigur, Hugh Hefner, vânzătorul nonagenar al celebrului conac în stil gotic din Westwood, Los Angeles, va locui în continuare în Playboy Mansion, până la sfârșitul vieții. Aceasta a și fost, din capul locului, condiția pentru vânzarea vilei.

Piscina și celebra grotă de pe proprietatea lui Hugh Hefner
Piscina și celebra grotă de pe proprietatea lui Hugh Hefner

Construită în 1927, proprietatea cu piscină, grotă și cascadă a fost cumpărată de Hefner pentru un milion de dolari în 1971. Playboy Mansion este locul unde starurile zilei petreceau cu ”iepurașii” dezbrăcați. Despre Elvis Presley se spune că s-ar fi culcat aici cu opt vedete Playboy deodată, iar John Lennon a rămas în istoria locului după ce a dat foc unui tablou de Matisse pentru că și-a aruncat țigara aiurea. Starul de televiziune Bill Cosby, bun prieten cu Hefner, a fost acuzat de două femei că le-ar fi agresat sexual într-una din cele 22 camere ale vilei.


    Piscina și celebra grotă de pe proprietatea lui Hugh Hefnerfoto: AP
Piscina și celebra grotă de pe proprietatea lui Hugh Hefnerfoto: AP
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net