I-a luat 6 luni să facă un sandviş de la A la Z

Ultima actualizare:

    Sandvişul conţine: carne de pui, brânză, salată, castraveciori muraţi, chiflă
Sandvişul conţine: carne de pui, brânză, salată, castraveciori muraţi, chiflă

Toată lumea zice că cel mai simplu şi mai ieftin lucru e să-ţi faci un sandviş! Andy George a dovedit însă că ajunge să te coste 1.500 $ (5.868 de lei) şi durează 6 luni să-ţi produci singur ingredientele.

Dacă iei toate ingredientele de la supermarket, să-ţi pregăteşti un sandviş, nu te costă mai mult de 20 de lei şi durează 5 minute. Andy George (35 de ani) din Minneapolis (nordul SUA) a vrut să vadă cât costă şi cât durează să faci un sandviş cu pui şi brânză, dacă ţi le produci singur. Aşa că a cultivat în grădină salată, castraveţi, grâul pentru pâine. A cumpărat seminţe, le-a plantat, după ce a săpat pământul, a îngrijit cu atenţie culturile.

Grâul a ajuns la maturitate în 120 de zile, castraveţii după 65 de zile, iar salata în 40 de zile. A luat avionul şi s-a dus la Oceanul Pacific, de unde şi-a procurat apă sărată, din care a extras sarea. A pus apoi castraveţii la murat. A îmbrăcat un costum de apicultor şi a scos miere dintr-un stup. A măcinat grâul, a obţinut făina, a adăugat apă, sare şi miere şi apoi a preparat chifla. Pentru a obţine carnea de pui, a tăiat o găină din gospodăria părinţilor, care au o fermă în apropiere. Pentru prepararea brânzei, a muls o vacă din aceeaşi fermă. După 4.392 de ore, adică circa 6 luni, avea toate ingredientele. A pus carnea, brânza, salata, castraveţii muraţi între cele două jumătăţi de chiflă şi gata sandvişul!

image
image
image
image
image
image
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net