Hillary Clinton l-a bătut pe Bill în public! Dezvăluiri incredibile

Ultima actualizare:

    Jurnalistul de investigații Ronald Kessler a dezvăluit informații șocante despre Bill și Hillary Clintonfoto: AP
Jurnalistul de investigații Ronald Kessler a dezvăluit informații șocante despre Bill și Hillary Clintonfoto: AP

Dezvăluiri incredibile despre Hillary Clinton! Candidata la alegerile prezidenţiale din 2016 din SUA a șocat pe toată lumea după ce și-a bătut soțul în public. Aceasta l-a abuzat pe Bill Clinton în repetate rânduri, fără pic de jenă. Hillary l-a zgâriat și l-a rănit cu diverse obiecte, până când Bill a sângerat.

Agenţii care au păzit familia fostului preşedinte Bill Clinton, au descris-o pe Hillary Clinton ca fiind „un monstru“, potrivit nypost.com. Dezvăuirile au fost făcute într-o carte, "First Family Detail", scrisă de un  jurnalist de investigaţie. Robert Kessler, care a lucrat pentru „Wall Street Journal“ şi pentru „Washington Post“, a adunat poveşti mai puțin cunoscute ale agenţilor din cadrul Serviciilor Secrete, care s-au ocupat cu paza şi protecţia preşedinţilor americani.

Conform acestora, în cadrul unei ședințe care s-a ținut la Casa Albă, Clinton a apărut cu o zgârietură la gât, care sângera. Explicația acestuia a fost că s-a tâiat în timp ce s-a bărbierit, dar de fapt, Hillary și-a pierdut controlul și l-a zgâriat. 

„Atunci când este în public, Hillary zâmbeşte şi este graţioasă. După ce se opresc camerele de luat vederi, personalitatea violentă, răutatea şi aroganţa ies la iveală”, a precizat autorul cărții.

Kessler a mai scris în volumul său că Hillary Clinton îl face pe Richard Nixon să pară Mahatma Gandhi. „Hillary era foarte nepoliticoasă cu agenţii şi nu părea să placă personalul militar sau poliţienesc. Nu se ducea să facă cunoştinţă cu ei, aşa cum fac de obicei cei din familia prezidenţială. Era foarte nepoliticoasă cu aproape toată lumea. Se comporta ca şi cum nu voia să te afli lângă ea, ca şi cum îi erai inferior“, a mai spus un fost agent al Serviciilor Secrete, Lloyd Bulman.

Un alt agent a amintit că fosta primă doamnă obișnuia să înjure şoferii din Serviciile Secrete, dacă se întâmpla ca aceștia să treacă cu maşina peste o groapă. „Hillary nu vorbea niciodată cu noi. Cei mai mulţi membri ai familiilor prezidenţiale ne vorbeau, ne zâmbeau. Ea n-a făcut niciodată asta. Am petrecut ani întregi cu ea, n-a spus niciodată «mulţumesc»“, a mai povestit un alt agent.

Nimeni nu avea voie să vorbească cu Hillary

Agenţii Secret Service au făcut dezvăluiri despre Clinton și Bill Clinton
Agenţii Secret Service au făcut dezvăluiri despre Clinton și Bill Clinton

Pe când era la Casa Albă, Hillary avea o regulă: nimeni nu trebuia să vorbească cu ea. „De fapt, cine o vedea că vine pe coridoare trebuia să intre în primul birou gol“, îşi aminteşte şi fostul agent FBI Coy Copeland.

Potrivit agenţilor, Hillary a reacționat foarte urât în momentul în care a observat că electricianul Casei Albe căruia i-a ordonat să-i schimbe becul din apartamentele familiei nu și-a terminat treaba în timp util.

Hillary a ţipat la el îngrozitor, pentru că reparaţiile trebuiau făcute în lipsa prezenței ei. „Agenţii Serviciilor Secrete au văzut drept o pedeapsă faptul că erau desemnaţi să o păzească pe Hillary. Mai mult, agenţii au precizat că paza lui Hillary Clinton este cea mai urâtă detaşare din cadrul Serviciilor Secrete“, conform jurnalistului.

„Nimeni nu angajează un asemenea monstru să lucreze la McDonald’s, şi totuşi Hillary este luată în considerare pentru postul de preşedinte al Statelor Unite ale Americii“, a declarat Kessler pentru „New York Post“.

Nici Bill Clinton nu a scăpat de cuvintele dure ale lui Kessler, deşi jurnalistul a fost mai blând. El că Bill era un lider dificil, dar cu bun simț. În calitate de fost preşedinte, acesta dă dovadă de respect faţă de cei însărcinaţi cu paza sa.

Chelsea, fiica lui Bill şi a lui Hillary Clinton, a fost în schimb lăudată: ea era foarte apreciată şi respectată de agenţii însărcinaţi cu paza ei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net