Glumă cu tentă sexuală la adresa Elisabetei a II-a. Marea Britanie, scandalizată

Ultima actualizare:

    Elisabeta a II-a a fost luată în colimator la un post de radioFoto: Getty
Elisabeta a II-a a fost luată în colimator la un post de radioFoto: Getty

O glumă considerată nepotrivită a înfuriat întreaga Mare Britanie. Ținta a fost chiar suverana Elisabeta a II-a. Cu ocazia celor 90 de ani împliniți de Majestatea Sa, BBC Radio 4 a inclus în programul său o glumă cu tentă sexuală care a atras peste 100 de comentarii negative din partea ascultătorilor uimiți.

Plângerile au curs gârlă după ce pe post a fost dată ediția specială a show-ului "Don't Make Me Laugh" ("Nu mă face să râd"), cu ocazia zilei de naștere a Reginei. Emisiunea de comedie a avut la un moment dat o scăpare. Moderatorii au vrut să fie amuzanți și au spus: "Trebuie ca Regina să fi făcut sex de cel puțin patru ori". BBC și-a cerut scuze a doua zi pentru gafă, notează The Independent.

Gluma privitoare la viața intimă a Elisabetei și a Ducelui de Edinburgh a fost considerată "personală, supărătoare și înjositoare". Trustul BBC a oferit scuze în numele său și al realizatorilor emisiunii. "Nu am vrut niciodată ca programul nostru să coincidă cu ziua de naștere a Reginei și ne pare rău pentru ofensa cauzată de conținut și de momentul ales", a fost declarația reprezentanților BBC.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net