A furat din magazine până a strâns o avere de peste 2 milioane de euro!

Ultima actualizare:

    Femeia are 58 de ani şi se laudă că nu a mai furat de câteva săptămânifoto: mirror.co.uk
Femeia are 58 de ani şi se laudă că nu a mai furat de câteva săptămânifoto: mirror.co.uk

În timp ce alţii muncesc o viaţă doar pentru a-şi asigura masa zilnică, o femeie din Marea Britanie se lăfăie în lux fără să fi avut vreodată un loc de muncă onorabil. Kim Farry (54 de ani) a furat din magazine şi şi-a pemis vacanţe exotice şi o garderobă care ar face indivios până şi un designer. Culmea tupelului este că nici măcar nu-i este ruşine că a fost hoaţă de meserie pentru mai bine de patru decenii.

Pentru o femeie din Marea Britanie furtul a devenit modeul ei de viaţă. Kim Farry a mărturisit că a început să facă acest lucru încă de la nouă ani, ba chiar şi-a pus câţiva dintre cei şase copii ai săi să fure pentru ea. În prezent femeia locuieşte într-o casă pentru care nu plăteşte chirie şi se laudă cu un profit lunar de 556 de lire sterline. "Nu mi-e ruşine că am furat, sunt mândră de mine. Am fost de neatins. Am făcut milioane de lire sterline şi am avut o viaţă la care majoritatea oamenilor pot doar să viseze. Mă deranjează când unii spun despre mine că nu am avut niciun loc de muncă pentru că m-am ocupat de «afacerea» mea pentru mai bine de patru decenii. Ideea este că meseria mea a fost cea de hoţ", a mărturist femeia citată de mirror.co.uk.

Deşi e conştientă că activităţile ei sunt la limita legii, ba chiar a plătit pentru infracţiunile comise, femeia nu se poate abţine. Ea ar renunţa să mai fure din magazine dacă cineva i-ar oferi un job decent. Nu a mai furat de opt săptămâni, însă nu ştie cât va mai putea rezista până să o facă din nou. "Am avut o viaţă fără griji, să am bani cu grămada, însă acum încep să-mi fac probleme. Nu ştiu de unde voi face rost de următoarea masă. Singurul motiv pentru care aş vrea să mă opresc este fiica mea. Nu vreau ca ea să plătească pentru gesturile mele. Nu vreau ca ea să fie luată de lângă mine", a spus femeia îngrijorată, care cere pe această cale autorităţilor să o salveze oferindu-i un loc de muncă onorabil.

Britanica a fost închisă de şapte ori şi asupra ei au planat nu mai puţin de 50 de acuzaţii de furt.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net