Un fotomodel şi-a ucis iubitul milionar dintr-un motiv incredibil

Ultima actualizare:

    Mayka, de 25 de ani, era ca o fiară din cauza geloziei
Mayka, de 25 de ani, era ca o fiară din cauza geloziei

Viaţa bate filmul! Fotomodelul de lenjerie intimă Mayka Kukucova şi-a ucis iubitul milionar pentru că a înlocuit-o cu o fată mai tânără. Acum, frumoasa blondă riscă să stea după gratii 25 de ani.

Slovaca Mayka Kukucova, de 25 de ani, a fost pusă sub acuzare recent pentru crimă! Anchetatorii spanioli au ajuns la concluzia că ea l-a împuşcat cu sânge rece pe bijutierul Andrew Bush (48 de ani). Crima oribilă a avut loc în aprilie, în vila acestuia din Marbella, de pe Costa del Sol. Kukucova a încercat să susţină că l-a ucis în legitimă apărare pe fostul iubit, fiindcă el a tras mai întâi în ea, dar nu a nimerit-o. 

Procurorii au stabilit însă că s-a strecurat în locuinţa lui special pentru a-l omorî, drept răzbunare fiindcă îi „dăduse papucii” cu 6 luni în urmă. Când Bush a sosit acasă cu noua iubită, Maria Korotaeva (22 de ani), o superbă rusoaică brunetă, studentă la Universitatea West din Anglia, l-a aşteptat cu revolverul, calibru 38 model Amadeo Rossi, încărcat. S-au certat îngrozitor, iar rivala a fugit afară şi s-a ascuns. Apoi, focoasa blondă a tras trei gloanţe în fostul iubit, care nu a avut nici o şansă de scăpare. Un glonţ i s-a înfipt în braţul drept, iar celelalte două în cap.

„Era geloasă ca o fiară”

Milionarul Bush şi rusoaica Maria Korotaeva
Milionarul Bush şi rusoaica Maria Korotaeva

Apoi, Mayka a pus arma în mâna victimei ca să pară că a atacat-o. A furat cheile maşinii Hummer a milionarului şi a fugit în ţara natală, Slovacia. În mai, a fost extrădată şi a ajuns în arest în Spania. Bush şi Kukucova s-au cunoscut în 2012, când ea şi-a luat o slujbă în unul dintre magazinele lui din Bristol. „Era geloasă ca o fiară, îi controla la sânge telefonul şi computerele”, a povestit fiica bijutierului ucis, Ellie, de 19 ani, pe care acesta a avut-o cu fosta lui soţie, Sam Mason, de 45 de ani. 

În puşcăria din Alhaurin de la Torre, de lângă Malaga, blonda duce o viaţă de calvar. A fost bătută măr de o colegă mexicană, deţinută pentru trafic de droguri, pe care a acuzat-o că i-a luat cămaşa preferată. Gardienii i-au reproşat tot ei că a provocat scandalul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net