A fost arestată din cauza unei poze pe Facebook. Uite ce a publicat VIDEO

Ultima actualizare:

    Kristin Holmes riscă să petreacă un an în închisoare și să plătească o amendă de până la 2.500 de dolari captură: YouTube
Kristin Holmes riscă să petreacă un an în închisoare și să plătească o amendă de până la 2.500 de dolari captură: YouTube

Gândește-te de două ori atunci când ameninți pe cineva prin intermediul computerului. O femeie din SUA a ajuns pe mâna poliției din cauza unei fotografii în care apare cu o armă.

Kristin Holmes, în vârstă de 26 de ani, din Statele Unite ale Americii, riscă să ajungă după gratii din cauza unei fotografii publicate pe Facebook, scrie nbc12.com. Tânăra a intrat într-o altercație online, după ce a fost confundată cu o altă femeie. Așa că s-a fotografiat cu o armă în mână și a urcat imaginea pe binecunoscuta rețea socială, cu următorul comentariu: "O să public câteva poze adevărate cu mine ca să știi care e diferența atunci când vii după mine".

Închisoare și amendă pentru hărțuire online

"Cred că e cam ridicol, pentru că eram toți vinovați. Și recunosc că am fost copilăroasă și m-am certat. Toată lumea se certa", a afirmat Kristin Holmes referitor la discuția iscată pe Facebook. "Ce s-a întâmplat cu libertatea de expresie?! Era doar o fotografie. Nu era o amenințare. Am crezut că era o poză haioasă, dar mi-am dat seama mai târziu că era puțin intimidantă, așa că am șters-o", a mai spus ea.

Kristin Holmes riscă să petreacă un an în închisoare și să plătească o amendă de până la 2.500 de dolari din cauza acuzației de hărțuire prin intermediul computerului. "Fiți atenți la ceea ce publicați pe internet. Pentru că puteți ajunge la închisoare din cauza asta. Hărțuirea pe Facebook este o infracțiune", i-a sfătuit americanca pe oameni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net