Femeile sunt istorie! Aceasta este lenjeria intimă care îi face pe bărbaţi să se simtă mai bine FOTO

Ultima actualizare:

    Pe lângă sutiene, firma a creat şi chiloţii cu portjartier pentru bărbaţi Foto: Hepta
Pe lângă sutiene, firma a creat şi chiloţii cu portjartier pentru bărbaţi Foto: Hepta

Cine a spus că doar femeile pot purta sutien s-a înşelat amarnic. Acum au apărut şi sutienele pentru bărbaţi, care se bucură deja de multă popularitate.

Firma australiană HommeMystere a stârnit numeroase controverse atunci când a creat o linie de lenjerie intimă care include sutiene, body-uri şi bikini pentru produsele din gama masculină. Aceasta au fost proiectate şi adaptate pentru a se potrivi perfect corpului masculin. Sutienele pentru bărbaţi arată aproape identic ca cele pentru femei, dar materialul care uneşte cupele este mai lat. În rest, au aceeaşi formă şi sunt realizate din materiale fine, de cea mai bună calitate, precum satinul şi dantela.

Compania HommeMystere are şi un profil general al bărbatului: neapărat să aibă peste 40 de ani şi să fie căsătorit. Ba mai mult de atât, vânzările au crescut destul de mult, şi asta datorită faptului că producătorii s-au gândit la toate siluetele şi au creat chiloţi şi sutiene pentru bărbaţii de toate formele şi dimensiunile. Cei de la firma HommeMystere au dorit să creeze o lenjerie atractivă, care să se simtă minunat la atingere şi să îi facă pe bărbaţi să se simtă mai bine.

Aşadar, bărbaţii pot alege dintr-o gamă largă de produse, care sunt disponibile în peste 30 de ţări, iar preţurile variază: 20 euro pentru o pereche de chiloţi şi ajung la 50 de euro pentru un sutien. Obiectele de lenjerie pot fi ascunse discret peste hainele de zi cu zi.

image
image
image
image
image
image
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net