Femeia cu barbă s-a făcut fotomodel

Ultima actualizare:
De la vârsta de  11 ani a început să-i  crească barba
De la vârsta de 11 ani a început să-i crească barba

E mândră pentru că e altfel decât toată lumea! Dacă, până mai ieri, Harnaam Kaaur suferea îngrozitor din cauza excesului de păr de pe faţă, acum nu-i mai pasă. A devenit primul fotomodel cu barbă!

Povestea britanicei Harnaam Kaaur, din Slough, comitatul Berkshire, a înduioşat întreaga lume. După ce ani de zile s-a luptat să scape de excesul de păr de pe faţă, profesoara de limba engleză, în vârstă de 25 de ani, este mândră de barba ei. Şi asta după ce şi-a făcut debutul ca manechin pe podium.

Ea a defilat recent pentru creatoarea de bijuterii Marianna Harutunian cu ocazia Zilei Modei de la Londra. Femeia, care are excesul de păr din cauza sindromului ovarului polichistic, o boală de care suferă, nu mai e deranjată de faptul că mulţi oameni râd de ea.


    De la vârsta de  11 ani a început să-i  crească barba
De la vârsta de 11 ani a început să-i crească barba

“Mereu ies din tipare. Barba mea este un fel de deget mijlociu ridicat la adresa celor care cred că femeile trebuie să arate numai într-un anumit fel”, spune Harnaam. De la vârsta de 11 ani a început să-i crească păr pe faţă, pe piept şi pe braţe. De ruşine, tânăra punea mâna pe lamă şi zilnic se rădea din cap până în picioare.

Cu disperare, avea grijă ca efectele acestei boli, de care suferă 25% din femeile cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani, să nu fie vizibile. Calvarul a durat până în februarie 2014, când a decis să nu-i mai pese ce zice lumea. Atunci a aruncat lama de bărbierit la gunoi şi a zis: “Cine mă place, trebuie să mă placă şi aşa, cu barbă!”.

Click! spune

Sindromul ovarului polichistic e un dezechilibru hormonal care afectează ovulaţia normală. Femeile care suferă de acest sindrom nu au un ciclu menstrual normal, regulat. Din cauza dezechilibrului hormonal, apare fenomenul pilozităţii excesive.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net