Fata asta e alergică la şcoală

Ultima actualizare:
Mama Josie a fost  de acord ca Tiffiney  să înveţe acasă
Mama Josie a fost de acord ca Tiffiney să înveţe acasă

E scutită pe viaţă de la ore! Tiffiney Blakey, de 13 ani, trăieşte visul oricărui elev: nu mai trebuie să meargă la şcoală. Ea suferă un şoc anafilactic atunci când intră în sala de clasă şi doctorii nu ştiu din ce cauză.

Părinţii au trebuit să accepte ca Tiffiney Blakey să se retragă de la Şcoala John Whitgift din Grimsby (Marea Britanie) după ce a leşinat de patru ori într-o săptămână.


    Mama Josie a fost  de acord ca Tiffiney  să înveţe acasăFoto: Hepta
Mama Josie a fost de acord ca Tiffiney să înveţe acasăFoto: Hepta

Fetei i se face rău imediat ce intră în sala de clasă. Medicii nu îşi pot explica ce anume declanşează această reacţie. De fiecare dată face febră şi ameţeşte. “Mă umflu şi nu mai văd. Începe să mă doară gâtul şi mi se face frică, apoi leşin”, povesteşte Tiffiney speriată. Fiind alergică la nuci, ea este convinsă că are alergie şi la şcoală. Familia fetei crede că reacţiile sunt cauzate de ceva din clasă. Însă până acum, timp de 3 ani, nu a suferit astfel de reacţii. Experţii au luat recent probe din clădirea şcolii pentru a vedea dacă există substanţe care să-i declanşeze şocul anafilactic (n.r. - reacţie alergică severă care afectează mai multe organe şi poate pune viaţa în pericol, dacă nu e tratată imediat). Tiffiney se plânge că se plictiseşte acasă şi cere să i se aducă lecţiile acasă pentru a nu rămâne în urmă cu studiile.

Click! Mania Mobile are deja 100 de câştigători. Au rămas în joc 1.900 de premii. Citeste click.ro de pe mobil şi joacă şi tu!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
image
actualitate.net
image
actualitate.net