A făcut sex doi ani cu iubitul fără să-l vadă! Adevărul a distrus-o

Ultima actualizare:

    Tânăra a rămas traumatizată după ce a aflat cu cine a făcut sex fără să știeFoto: sodahead.com
Tânăra a rămas traumatizată după ce a aflat cu cine a făcut sex fără să știeFoto: sodahead.com

O tânără din Marea Britanie a trecut printr-o experiență șocantă. Ea le-a mărturisit polițiștilor că a făcut sex cu un bărbat timp de doi ani, dar că nu l-a văzut pentru că era legată de ochi.

Femeia a depus plângere la poliție pe motiv că a fost înșelată crezând că face sex cu un bărbat pe nume Kye Fortune, care se recupera după o operație pe creier și care ar fi legat-o la ochi de rușine să nu îi vadă fața distrusă de cicatrici.

A descoperit că făcea sex cu prietena ei cea mai bună

Ea este femeia care a pretins că este iubitul prietenei cele mai bune
Ea este femeia care a pretins că este iubitul prietenei cele mai bune

După un timp, ea a descoperit că de fapt făcea sex cu o prietenă foarte bună, pe nume Gayle Newland, care a convins-o să se lege la ochi. Prietena ei a întreținut relații sexuale cu ea timp de doi ani, timp în care se folosea de un penis artificial pentru ca înșelătoria să fie convingătoare, potrivit Telegraph.

Gayle Newland neagă acuzațiile care i se aduc în proces. Victima susține că a primit o cerere de prietenie, pe rețeaua de soicalizare Facebook, de la un bărbat pe nume Kye Fortune, care era pe jumătate filipinez. A comunicat cu el prin intermediul internetului, iar Kye i-ar fi spus femeii că a fost implicat într-un accident rutier foarte grav, în urma căruia a trebuit să fie operat pe creier. Victima a mai povestit că vorbea foarte des la telefon cu acest bărbat și că i s-a părut că vocea lui este un pic ascuțită. Pe lângă toate acestea, femeia a mai povestit că bărbatul i-a promis că se va căsători cu ea și că vor avea copii. În tot acest timp, victima a povestit că a cunoscut-o și pe Gayle Newland care i-a devenit o prietenă foarte apropiată și care pretindea că îl cunoaște pe Kye.

Cuplul se întâlnea la hotel destul de des. Victima și Kye făceau sex, dar ea avea întotdeauna ochii acoperiți. Până într-o noapte când s-a decis să tragă cu ochiul la bărbatul cu care avea o relație amoroasă de doi ani. A simțit un șoc imens atunci când a văzut că făcea sex cu prietena ei Gayle, care purta un penis artificial. Procesul este în cotinuă desfășurare, iar victima vrea să i se facă dreptate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net