A făcut sex cu 1.000 de maşini în 48 de ani

Ultima actualizare:

    Edward Smith susţine că cel mai mult se simte atras de maşinile Volkswagen. „Broscuţa” Vanilla, un Volkswagen Beetle, este partenera americanului din 1982
Edward Smith susţine că cel mai mult se simte atras de maşinile Volkswagen. „Broscuţa” Vanilla, un Volkswagen Beetle, este partenera americanului din 1982

Preferă sexul cu maşinile decât cu femeile! Americanul Edward Smith a dezvăluit recent, în premieră, de ce a făcut sex cu peste 1.000 de maşini în 48 de ani. Ele nu comentează, precum fac femeile.

Mare e grădina lui Dumnezeu! Edward Smith, în vârstă de 63 de ani, din Washington,  o adoră pe partenera sa cu patru roţi, un Volkswagen Beetle alb, căruia i-a pus numele Vanilla, scrie ”Daily Mirror”. Îşi iubeşte la nebunie maşina, fiindcă îl lasă să-şi satisfacă orice fantezie.

Asta nu înseamnă că nu o înşală cu alte vehicule cu patru roţi. Americanul a povestit că a încercat, nu demult, să facă sex cu maşina vecinului, într-o noapte. Se simte atras mortal de maşini de la vârsta de 15 ani. Prima oară a făcut sex tot cu un Volkswagen, marca sa preferată de maşini. În timpul interviului pe care l-a acordat zilele trecute la o emisiunea tv, el a fost întrebat cum este posibil să faci dragoste cu o maşină. Smith a explicat că are orgasm când sărută botul maşinilor şi le pipăie ”fundul de metal”.

”Nu sunt atras de nici un fel de penetrare. Ajung la plăcere maximă numai prin atingerea şi îmbrăţişarea maşinii. Mă ajut cu mişcări de autosatisfacere, dar nu pot să simt nici o plăcere decât atunci când sunt  lipit până la contopire cu o maşină”, a ţinut să precizeze Edward Smith. Bărbatul,  care suferă de mecanofilie, a încercat să facă sex şi cu un elicopter, dar nu a simţit aceeaşi plăcere, aşa cum se întâmplă când se iubeşte cu maşinile. Trăieşte împreună cu Vanilla din 1982. ”Cu ea am avut cele mai multe partide de sex”, spune Smith.

A încercat să facă sex şi cu un elicopter
A încercat să facă sex şi cu un elicopter

Click! SPUNE:

Mecanofilia este o deviaţie sexuală rară, care poate apărea încă din adolescenţă. Persoanele care suferă de mecanofilie sunt în general bărbaţi. Ei simt o atracţie sexuală puternică pentru maşini, motociclete sau chiar elicoptere şi avioane. 

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net