El este primul om care va trăi veşnic?

Ultima actualizare:

    Rusul Anatoli Brouchkov, de 58 de ani, zice că s-a injectat cu  bacterii de milioane de ani, datorită căruia nu se mai îmbolnăveşte
Rusul Anatoli Brouchkov, de 58 de ani, zice că s-a injectat cu bacterii de milioane de ani, datorită căruia nu se mai îmbolnăveşte

Zice că nu mai face nici o boală şi se simte mai puternic ca oricând! Cercetătorul rus Anatoli Brouchkov a dezvăluit pentru prima oară că s-a injectat cu bacterii care, zice el, îl vor face nemuritor.

Anatoli Brouchkov, în vârstă de 58 de ani, susţine că a descoperit elixirul vieţii eterne, scrie ziarul “The Siberian Times”. Bărbatul a dezvăluit recent că şi-a injectat bacterii numite Bacillus F care au rămas vii în permafrost (n.r. - permafrost este un termen care defineşte solurile din ţinuturile cu climat polar, unde temperaturile nu depăşesc -1 grad Celsius) de 3,5 milioane de ani. De atunci, zice el, nu s-a mai îmbolnăvit niciodată de răceală, gripă sau altă boală, deşi nu are deloc grijă să se păzească. Îşi asumă mereu riscuri, e neglijent cu hrana şi regimul de viaţă, special pentru a testa eficacitatea elixirului.

Cercetătorul a făcut mai întâi teste pe  şoareci şi vegetale
Cercetătorul a făcut mai întâi teste pe şoareci şi vegetale

“Am început să munceasc din greu. Nu m-am îmbolnăvit de gripă timp de doi ani”, a spus cercetătorul. S-au făcut deja experimente pe şoareci sau vegetale, cărora le-au fost injectate bacteriile Bacillus F, şi s-a ajuns la rezultate uimitoare. Cele care au primit elixirul s-au dezvoltat mult mai bine. “Cred că bacteriile au ajuns în mediu şi apă în zonele polare. De aceea iacuţii (n.r.  - locuitorii Iacuţiei, republică din componenţa  Federaţiei Ruse situată în Siberia Orientală), care le preiau din apă, trăiesc mai mult. Aşa că nu e periculos pentru că m-am injectat. Nu e chiar un experiment ştiinţific ce am făcut. Nu pot descrie profesionist efectele. Dar am văzut că nu m-am mai îmbolnăvit”, a mai spus Anatoli Brouchkov. El este convinsă că elixirul învinge bătrâneţea şi că, datorită unor experimente care vor continua, va trăi veşnic.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net