El este pilotul care a murit în timpul zborului

Ultima actualizare:

    Pilotul care a murit în timpul zborului avea 57 de aniFoto: mirror.co.uk
Pilotul care a murit în timpul zborului avea 57 de aniFoto: mirror.co.uk

Pilotul care a murit în timpul zborului 550, al companiei American Airlines, se numea Michael Johnston. Bărbatul și-a pierdut cunoștința, în timp ce pilota un avion de tip Airbus A320, cu 147 de pasageri la bord. Ruta pe care zbura era Phoenix-Boston, dar aeronava a aterizat de urgență în New York, luni (5 octombrie).

Pilotul care a murit în timpul zborului avea 57 de ani. Michael Johnston a decedat, în mod subit, în ciuda eforturilor colegilor de a-l resuscita. Copilotul a preluat comanda avionului și a aterizat în siguranță, la New York. Pasagerii au ajuns la destinație după 6 ore de la momentul accidentului, potrivit Mirror. Pilotul care a murit în timpul zborului este un caz perfect care confirmă necesistatea existenței doi piloți la bordul avioanelor. Mai ales, atunci când vine vorba de aeronave ce transportă sute de pasageri și de a căror siguranță sunt direct responsabili piloții.

Pilotul care a murit în timpul zborului avea probleme cu inima

Se pare că pilotul care a murit în timpul zborului avea probleme de sănătate destul de serioase. Soția lui Michael Johnston, Betty, susține că acesta a suferit o dublă operație bypass, în anul 2006. La fiecare șase luni, acesta era obligat să își facă analize medicale, pentru a stabili dacă e apt de zbor. Pilotul care a murit în timpul zborului avea opt copii, cu vârste cuprinse între 12-34 de ani, iar pe 18 octombrie urma să sărbătorească 35 de ani de căsnicie, potrivit NBC News.

„A avut probleme cu inima în trecut, dar acum părea sănătos”, a declarat Betty Johnston.

O stewardesă s-a luptat să îl salveze pe pilotul care a murit în timpul zborului

O stewardesă, fostă asistentă medicală, s-a luptat să îl salveze pe pilotul care a murit în timpul zborului 550, dar în zadar. O înregistrare a Controlului de Trafic Aerian a surprins momentul exact al incidentului, atunci când copilotul a anunțat turnul că pilotul se află în „incapacitate” de a controla avionul.

Compania American Airlines și-a exprimat condoleanțele pentru pilotul care a murit în timpul zborului: „Toți din compania American Airlines transmitem condoleanțe soției lui Mike, Betty Jean, dar și întregii lui familii. Au pierdut un soț și un tată, iar mulți dintre noi am pierdut un prieten. Ne concentrăm pe ajutorarea familiei lui Mike”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net