El este nepotul secret al lui Stalin! Bunica sa, iubita minoră a dictatorului

Ultima actualizare:
Yury Davidov are 67 de ani și este pensionar
Yury Davidov are 67 de ani și este pensionar

Nepotul secret al lui Stalin a fost găsit. Testele ADN au șocat o lume întreacă. Un pensionar din Sibiera este nepotul dictatorului sovietic și al iubitei lui de 14 ani. Acum, nu mai există nicio îndoială că Yury Davydov, în vârstă de 67 de ani, are legături de rudenie cu tiranul lider. Ani la rând, bărbatul a fost numit un impostor de cei care nu credeau că are cu adevărat o legătură cu Stalin.

Yury Davydov este un fost inginer în construncșii, din Novokuznetsk. Pensionarul a fost identificat oficial drept nepotul direct al lui Iosif Stalin, cel mai crud tiran din istorie, al cărui regim a dus la moartea a peste 40 de milioane de oameni. 

Alexander Davydov, tatăl lui Yuri
Alexander Davydov, tatăl lui Yuri

„Există zvonuri de mulți ani, dar acum știința a adus dovezile necesare, cu o certitudine de 98,98%”, a anunțat publicația The Siberian Times, citată de cotidianul Mirror

Bunica lui Yury Davydov a fost orfană. Lidia Platonovna Pereprygina s-a născut în 1900 și a locuit cu Iosif Stalin de la vârsta de 14 ani, atunci când acesta fusese exilat în guvernul rus în Siberia. Deja, la vârsta de 15 ani, Lidia a dat naștere unui copil, urmașul lui Stalin, care însă a murit în copilărie. Tatăl lui Davydov, Alexander, s-a născut la 1917, anul Revoluției Bolșevice. Acesta a avut doi copii, dar Yury Davydov este singurul supraviețitor. La vremea când fiul lui Stalin s-a născut, viitorul tiran părăsise deja Siberia și din câte se știe până acum, Stalin nu și-a cunoscut niciodată băiatul.


    Alexander Davydov, tatăl lui YuriFoto: Boris Ilizarov/The Siberian Times
Alexander Davydov, tatăl lui YuriFoto: Boris Ilizarov/The Siberian Times

Ani mai târziu, când conducea Kremlinul, Stalin i-a ordonat unui oficial numit P. Sironteko să afle despre soarta fiului său, despre care știa că s-a născut. Lidia Platonovna Pereprygina s-a căsătorit cu Yakov Semenovich Davydov și, de-abia după patru ani, atunci când i-a fost arătată poza lui Stalin într-un ziar, a recunoscut că este tatăl fiului ei. Pentru că era măritată cu un alt bărbat, Lidia a vrut să nu-și mai amintească de fostul ei partener.

„Când aveam 20 de ani, mama și tata m-au invitat într-o cameră să avem o conversație serioasă. Au închis ușa și mi-au spus totul. Desigur, mi-au spus să nu zic nimănui și să țin totul în secret. Câțiva ani mai târziu, au avut aceeași conversație cu fratele meu mai mare, Eduard, care acum e mort. Cum m-am simțit când am aflat (că Stalin e bunicul lui n.r)? Nu mi s-a întors lumea cu fundul în sus”, a spus Yury Davydov.

Alexander Burdonsky, care a fost confirmat de mai mulți ani drept nepotul direct al lui Stalin, fiul cel mare al dictatorului, Vasily Stalin, a fost cel care a acceptat să facă testul ADN care să determine că și Yury Davydov este nepotul unuia dintre cei mai cruzi tirani din istorie.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net