Ea a fost "Văduva Neagră" a Rusiei, spaima luptătorilor ISIS

Ultima actualizare:

    Elvira Karaeva, "vărduva Neagră", care și-a asasinat toți cei patru soți, care erau luptători ISIS
Elvira Karaeva, "vărduva Neagră", care și-a asasinat toți cei patru soți, care erau luptători ISIS

O femeie-spion de origine rusă s-a infiltrat în gruparea extremistă Statul Islamic pentru a strânge informații despre luptătorii ISIS și despre ascunzătorile lor. Timp de patru ani, femeia a fost căsătorită de patru ori iar toți soții au murit în împrejurări stranii. Membrii ISIS au numit-o "Văduva Neagră" când și-au dat seama că este spion și au executat-o.

Elvira Karaeva, care a fost executată la vârsta de 28 de ani, s-a infiltrat într-o grupare ISIS din regiunea caucaziană, unde a stat patru ani pentru a strânge informații despre extremiștii islamici, relatează DailyMail.co.uk. În tmipul misiunii sale, șapte luptători ISIS au fost asasinați sau au dispărut în împrejurări misterioase.

După ce au aflat că este vinovată de moartea camarazilor lor, militanții Statului Islamic au numit-o "Văduva Neagră", acuzând-o că s-a căsătorit cu extremiștii islamici cu intenția de a-i asasina. Primul său soț, Aslanbeck Saraliyev, cu care s-a căsătorit în Republica Cecenă când ea avea 19 ani, a murit în timpul unei plimbări într-o pădure.

Cel de-al doilea soț, Adam Shakhbiev, a fost asasinat într-un taxi, alături de frații săi. Cel de-al treilea partener de viață, Arthur Amriev, a dispărut fără urmă, iar ultimul soț,  Abu Muslim, și-a găsit sfârșitul prin otrăvire.

Karaeva a recunoscut că a oferit Rusiei informații secrete despre identitățile luptătorilor ISIS, locațiile ascunzătorilor și ale bazelor militare. În cele din urmă, ea a fost capturată și executată de membrii Statului ISlamic, acuzând-o că a fost un agent al Moscovei.

Informațiile oferite de Karaeva au fost foarte prețioase deoarece pe baza lor, militanții ISIS au fost o pradă ușoară pentru soldații ruși. Cât timp a fost infiltrată în gruparea extremistă, ea a cauzat asasinarea unor membrii cheie în organizația din regiunea cecenă: Shakhbiev Adam, Abu Muslim, Amriev Artur, Gochiaev Biaslan, Totorkulov Temurlan, Dlugoborskiy Valentin și Urusova Marina.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
Carne de pui jpg
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image png
Zambet jpg
regele charles regina margareta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net