Ea e cea mai bătrână mamă din lume. A născut la 70 de ani

Ultima actualizare:

    la 70 de ani, femeia a născut băieţi gemeni. Unul dintre copii a murit la vârsta de 4 aniFoto: mom.me
la 70 de ani, femeia a născut băieţi gemeni. Unul dintre copii a murit la vârsta de 4 aniFoto: mom.me

La 76 de ani, Omkari Singh este cea mai bătrână mamă din lume. Femeia a născut gemeni pe vremea când avea 70 de ani. Soţul ei are astăzi 89 de ani.

În 2008, Omkari, din Uttar Pradesh, India, devenea cea mai bătrână mamă din lume, după ce aducea pe lume doi băieţei gemeni.Femeia şi-a dorit enorm să aibă măcar un băiat şi s-a decis să facă un tratament de fertilizare la vârsta la care alte femei au strănepoţi. Ea a optat pentru un procedeu medical care îi asigura un moştenitor de sex masculin şi care nu a fost deloc ieftin.

Costurile intervenţiei au fost uriaşe şi, pentru a le acoperi, familia şi-a vândut animalele, şi-a ipotecat pământurile, şi-a cheltuit economiile de-o viaţă şi a făcut şi un împrumut la bancă. Din păcate, unul dintre copilaşi a murit la vârsta de patru ani. Akashvani a supravieţuit şi, astăzi, este un băieţel vesel şi foarte năzdrăvan.

Vezi aici mai multe poze cu cea mai bătrână mamă din lume şi cu fiul ei

"Credeam că, dacă voi avea un băiat, voi fi şi eu ca celelalte mame. Fără un băiat, nu aveam nicio viaţă. Cine să moştenească această casă, dacă nu un băiat? Sunt foarte fericită să fiu mama unui băieţel de 6 ani. E un sentiment inexplicabil. Multă lume mă întreabă dacă e nepoţelul meu.

Nu pot să îi fac baie aşa cum ar trebui. Am câteva probleme când îl îmbrac şi când trebuie să aleg după el ca să îl hrănesc. Asta e bătrâneţea", a declarat bătrâna mamă, potrivit Daily Mail.

Ajunsă la vârsta de 76 de ani şi cu un băiat de şase ani, femeia nu mai are decât o singură dorinţă: să apuce ziua în care fiul ei se va însura.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net