De gelozie, iubita i-a topit fața cu acid sulfuric! Testase întâi pe un cârnat

Ultima actualizare:

    Daniel Rotariu a trecut printr-un coșmar după ce fosta iubită i-a aruncat acid sulfuric pe fațăFoto: Facebook
Daniel Rotariu a trecut printr-un coșmar după ce fosta iubită i-a aruncat acid sulfuric pe fațăFoto: Facebook

Un român stabilit în Marea Britanie a trecut printr-un adevărat coșmar alături de iubita sa. De gelozie, aceasta l-a atacat în timp ce el dormea, aruncându-i acid sulfuric pe față. A rămas cu sechele pe viață în urma arsurilor groaznice suferite.

Daniel Rotariu (31 de ani), român devenit cetățean englez, a crezut inițial că iubita îi aruncase apă fierbinte pe față, dar apoi și-a dat seama că era o substanță toxică ce-i ardea pielea în profunzime și care nu doar că l-a mutilat pe viață, dar l-a lăsat și fără vedere, precizează The Mirror.

Daniel este doar una dintre numeroasele victime din Marea Britanie care au suferit de pe urma atacurilor tot mai dese cu acid sulfuric, ce poate fi procurat de oricine cu mare ușurință în această țară. cu toate că acum s-a vindecat de pe urma rănilor, Daniel încă retrăiește în fiecare dimineață coșmarul prin care a trezut atunci când iubita sa. Katie Leong, i-a furat practic identitatea după ce i-a mutilat chipul.


    Daniel Rotariu a fost desfigurat în urma arsurilor suferiteFoto: The Mirror
Daniel Rotariu a fost desfigurat în urma arsurilor suferiteFoto: The Mirror

„Am realizat că viața mea se schimbase pentru totdeauna”

„Acidul mi-a luat ceva ce nu voi mai recupera niciodată. Nu voi mai fi niciodată la fel. nu voi uita niciodată șocul, apoi durerea resimțită în timp ce acidul îmi ardea pielea, precum și faptul că eram complet neajutorat și nu puteam opri ce se întâmpla. Apoi, am realizat că viața mea se schimbase pentru totdeauna. acidul atacă pielea umană atât în exterior, cât și în interior. Trebuie să se schimbe ceva pentru a-i opri pe acești oameni malefici care au acces la astfel de arme. Acidul sulfuric nu ar trebui să fie vândut public fără licență. E foarte ușor de procurat, e scandalos. Câte vieți mai trebuie să fie ruinate până ce substanța va fi interzisă?”, a declarat Daniel pentru sursa citată.

Atacatoarea testase substanța întâi pe un cârnat


    Katie, femeia care l-a mutilat pe viață pe Daniel RotariuFoto: The Mirror
Katie, femeia care l-a mutilat pe viață pe Daniel RotariuFoto: The Mirror

Incidentul s-a petrecut în ianuarie 2015, iar de atunci, viața lui Daniel Rotariu s-a schimbat complet. De asemenea, a aflat de la polițiști, că fosta sa iubită, Katie, nici măcar nu avea 36 de ani, așa cum pretindea când trăia cu el, ci are 51 de ani. Tot polițiștilor, Katie le-a mărturisit că testase acidul sulfuric întâi pe un cârnat, să fie sigură că arde carnea umană (substanța avea 96% concentrație acid sulfuric). Relația lor s-a dovedit a fi într-adevăt toxică și la propriu și la figurat.

Nici măcar tatăl nu l-a mai recunoscut

Daniel a povestit că în timp ce simțea arsura cumplită pe față, privirea începea să i se încețășeze, întâi ochiul drept, apoi cel stâng, până ce vederea i-a fost complet afectată și nu a mai văzut nimic. Tatăl său, Dorin, a zburat în Marea Britanie să-și vadă fiul atunci când a auzit ce s-a întâmplat. „Mi s-a spus că plângea ca un copil (tatăl lui Daniel, n.r.). Nici măcar nu a putut să mă mai recunoască." Daniel Rotariu a stat cinci zile în comă indusă, dar în cele din urmă, a început să se recupereze, dar nici în urma celor 14 intervenții chirurgicale nu a putut să-și regăsească vechea înfățișare.

Din fericire, viața lui nu avea să fie un coșmar. Trimis într-un centru de reucperare după ce începuse să aibă tentative suicidale, a întâlnit-o pe Anna, care l-a îngrijit și l-a ajutat să-și revină psihic după trauma suferită. Cei doi s-au îndrăgostit, iar acum au o relație amoroasă foarte apropiată și chiar se gândesc să se căsătorească.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net