De ce sunt recrutate în poliția din Coreea de Nord doar fete sexy și singure

Ultima actualizare:

    În Coreea de Nord, doar fetele sexy au șanse să fie recrutate în echipa de polițiste rutiereFoto: AFP
În Coreea de Nord, doar fetele sexy au șanse să fie recrutate în echipa de polițiste rutiereFoto: AFP

În ciuda faptului că sarcina lor este ed a dirija traficul rutier, polițistele din Coreea de Nord trebuie să îndeplinească niște standarde de frumusețe foarte exigente pentru a putea sp fie angajate pe un astfel de post.

O „armată” de trei sute de tinere nord-coreence sexy și frumoase sunt atent selecționate periodic pentru a face parte din echipele de polițiste rutiere. Ele trebuie să „lumineze” capitala Coreei de Nord și să-i impresioneze pe turiști, după cum precizează Daily Star.

Potrivit afirmațiilor unui ofițer de poliție, condiția de bază pentru o tânără să fie angajată pe un post de polițistă rutieră este să fie singură, neimplicată în vreo relație sentimentală. De asemenea, nu sunt admise nici dacă nu sunt suficient de tinere. Odată ce ai împlinit 26 de ani, ca fată, în capitala Coreeie de Nord îți poți lua adio de la o carieră în poliție.


    Doar fetele singure pot deveni polițiste rutiereFoto: AFP
Doar fetele singure pot deveni polițiste rutiereFoto: AFP

Fetele sunt recrutate în funcție de trăsăturile fizice, iar standardele de frumusețe pe care trebuie să le îndeplinească sunt foarte stricte. În statul nord-coreean, căsătoria nu este doar una dintre trafițiile de bază ale societății, dar este și atent controlată de conducere. În momentul în care tinerele cupluri se căsătoresc, mirii trebuie să aducă întâi un buchet de flori în semn de omagiu la statuia „liderului suprem” Kim Il-sung (bunicul actualului dictator), iar la ceremonie trebuie să participe membri ai Partidului Muncitorilor. Femeia nu are voie să se mute cu partenerul decât după căsătorie, deci implicit, odată ce a luat această decizie, trebuie să-și îndeplinească îndatoririle de soție.

La vârsta de 26 de ani, este „vital” ca orice femeie să se căsătorească, fiind totodată și vârsta legală la care tinerele au voie să-și întemeieze o familie. „Din cauza faptului că acest rol (de soție, n.r.) este dificil, trebuie să fie singure pentru a ocupa acest post”, a declarat un ofițer de poliție.

Polițistele rutiere trebuie să poarte zilnic ținute impecabile, formate din fustă și sacou, șosete albe și pantofi negri. Nu au voie să se abată de la această regulă, fiind atent supravegheate de actualul „lider suprem”. Fetele spun însă că nu se simt deloc stânjenite de acest control, ba chiar sunt încântate că sunt urmărite prin camerele video.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net