A dat 60.151 de lei să-şi spele iubita în ciocolată

Ultima actualizare:

    Milionarul cheltuieşte  1.500 de dolari pentru  ca frumoasa Natasha să  se îmbăieze în ciocolată  doar o singură dată
Milionarul cheltuieşte 1.500 de dolari pentru ca frumoasa Natasha să se îmbăieze în ciocolată doar o singură dată

Ăsta da cadou de Iepuraş! Un milionar britanic i-a făcut cadou iubitei lui o cadă specială în care curge numai ciocolată cu lapte. Darul l-a costat o nimica toată: 15.000 de dolari.

Omul de afaceri Danny Lambo, în vârstă de 37 de ani, a dorit să-şi surprindă partenera de viaţă cu un cadou ieşit din comun. Şi a reuşit! De când i-a oferit o cadă în care curge numai lapte şi ciocolată, hotelierul britanic nu o mai poate scoate din baie pe frumoasa Natasha Flynn, de 29 de ani.

Superba blondă are toate motivele să se îmbăieze cât e ziua de lungă. Ciocolata are o mulţime de beneficii asupra pielii ei, întinerind-o şi conferindu-i un aspect fin şi mătăsos. Iar la averea lui de 37 de milioane de dolari, londonezul nici nu s-a uitat la bani şi a spart pe cadă nu mai puţin de 15.000 de dolari (60.151 de lei). Doar un „plin” cu acest lichid dulce ajunge să coste 1.500 de dolari (6.015 lei).

Iar cum provocatoarea Natasha se îmbăiază în ciocolată în fiecare săptămână, cheltuielile ridicându-se la peste 7.000 de dolari lunar. Însă ce nu face el pentru fericirea viitoarei lui soţii? De altfel, Lambo a copleşit-o pe regina din viaţa lui cu o mulţime de cadouri: bijuterii, călătorii, dar şi haine scumpe. Danny „Lambo” Karne a devenit cunoscut în Marea Britanie datorită pasiunii pentru maşinile Lamborghini, deţinând în garaj 4 astfel de automobile de lux.

Click! Spune

Băile cu ciocolată şi cremele pe bază de ciocolată sunt foarte la modă în rândul femeilor. Flavonoizii din cacao absorb lumina UV din razele soarelui şi protejează pielea de senzaţia de arsură, îmbunătăţind astfel textura şi aspectul. Aceste substanţe ajută de asemenea, la reducerea ridurilor şi încetinirea procesului de îmbătrânire.

image
image
image
image
image
image
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net