Dai 574 $ şi dormi cu iubita agăţat de stâncă

Ultima actualizare:

    Amatorii de senzaţii tari au posibilitatea să petreacă o noapte de vis în Valea Sacră din Cuzco
Amatorii de senzaţii tari au posibilitatea să petreacă o noapte de vis în Valea Sacră din Cuzco

Ce poate fi mai frumos decât o drumeţie pe munte şi când ai ajuns în vârf, îţi dai drumul pe tiroliană şi aterizezi într-o capsulă de cinci stele unde petreci o noapte de vis, sub cer, împreună cu iubita! Asta e posibil la Skylodge, în Valea Sacră, din Cuzco, Peru.

Hotelul acesta este interzis celor care suferă de rău de înălţime. Capsulele realizate din policarbonat şi aluminiu sunt prinse cu piloni trainici de stâncile din Cuzco, Peru, la peste 400 de metri deasupra solului. Pentru cei care vor să se aventureze singuri în sălbăticia din America Latină, cazarea costă 287 de dolari (1.167 de lei), iar pentru cupluri există o capsulă specială cu pat matrimonial care se închiriază cu 574 de dolari (2.335 lei). Poziţionarea celor trei capsule oferă o panoramă de vis.

Capsulele au baie şi chiar propria bucătărie şi o echipă de alpinişti le poate oferi amorezilor posibilitatea de a lua micul dejun direct pe terasa amenajată pe capsulă. Capsulele sunt dotate cu instalaţie de climă şi toaletă cu duş. Pentru cei care vor să ia cina în satul din apropiere, alipiniştii locali au amenajat o tiroliană care îi duce pe turiştii amatori de aventură în mai puţin de 15 minute direct în localitate.

Trebuie menţionat că în preţul de cazare intră transportul în condiţii de lux până la un hotel din localitate, de unde începe drumeţia către capsulă, un ghid profesionist, micul dejun servit la capsulă şi o cină preparată în stil tradiţional. În plus turiştii primesc echipament de munte gratuit, gustări şi sunt răsfăţaţi în vârful muntelui cu un grătar tradiţional.

Casa de pe faleză

Casa de pe faleză
Casa de pe faleză

O echipă de arhitecţi australieni au pus la punct un proiect incredibil: vila de pe faleză. Concepută pe o structură din oţel cu pereţi de plexiglas extrem de rezistenţi, casa are cinci etaje şi oferă posibilitatea locuitorilor să coboare direct pe plajă. La etajul superior este garajul şi o terasă, la următorul nivel sunt dormitoarele, urmează sufrageria, camera de hobby şi la ultimul nivel este bucătăria şi spaţiul de relaxare care are inclusiv un jacuzzi.

Vila din munte

Vila din munte
Vila din munte

Vă puteţi imagina o casă care iese direct din munte? Proiectul va fi pus în practică în curând în Grecia de o agenţie de arhitectură autohtonă. Hotelul va avea vedere directă la Marea Egee şi se va numi Casa Brutale. Structura e concepută din lemn, beton şi plexiglas. Pentru a ajunge în casă trebuie să cobori 50 de trepte. Casa are eacces şi de la plajă. Este dotată cu piscină pe acoperiş şi se bucură de lumină naturală cât e ziua de lungă.

Hotelul din teleferic

Hotelul din teleferic
Hotelul din teleferic

Super-ofertă în Courchevel, Franţa! Un mare prestator de turism a oferit la începutul acestui an posibilitatea amatorilor de senzaţii tari de a se înbscrie la tombolă extraordinară pentru a petrecere un weekend de vis la 2700 de metri înălţime în Alpi. Şi pentru ca tacâmul să fie complet au amenajat la standard de cinci stele un teleferic. Cei care au câştigat pachetul turistic în februarie anul curent s-au bucurat de o vreme superbă şi de o sesiune de schi pe Combe de Saulire.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net