Cum s-a tunat Prima Doamnă a Franţei. E campioană la operații estetice

Ultima actualizare:

    Brigitte Trogneux (64 de ani) Foto: Hepta
Brigitte Trogneux (64 de ani) Foto: Hepta

Emmanuel Macron este cel mai tânăr preşedinte al Franţei la cei 39 de ani ai săi, după ce a fost ales în turul de scrutin de duminică. Soţia lui, Brigitte Trogneux, este cu 25 de ani mai în vârstă ca el. Iată cum păcăleşte trecerea timpului.

Prima Doamnă a Franţei, fosta profesoară de literatură a actualului preşedinte, este bunică şi are trei copii din primul mariaj. Cu toate astea, Brigitte Trogneux pare să fi oprit timpul în loc. Şi-a pus extensii de păr, şi-a făcut tratamente de rejuvenare a pielii feţei, se îmbracă într-un stil tineresc cu fustiţe scurte şi blugi mulaţi.


    Specialiştii au analizat la ce proceduri de  întinerire a apelat Brigitte Trogneux (64 de ani) Foto: Hepta
Specialiştii au analizat la ce proceduri de întinerire a apelat Brigitte Trogneux (64 de ani) Foto: Hepta

Conform doctorului estetician britanic Ross Perry, Prima Doamnă apelează constant la injecţiile cu Botox pentru a scăpa de riduri pe chip. În plus şi-a remodelat nasul, a făcut o operaţie de întindere a pielii feţei şi şi-a mărit pomeţii cu implanturi.

Are o garderobă din care nu lipsesc poşetele Louis Vuitton, tricourile, gecile şi pantalonii Christian Dior şi nici încălţămintea Revival sau Gianvito Rossi.

Are un ceas Hermes şi o jachetă Moncler, care costă 1.350 de euro. Brigitte Trogneux are silueta unei adolescente şi merge des la tratamente de întinerire, la sala de forţă, ţine un regim strict care îi menţine un metabolism activ.

simeon stalpnicul png

În timpul campaniei electorale, tinerii susţinători ai formaţiunii politice „En Marche” au rămas plăcut impresionaţi de energia de care dădea dovadă Trogneux.

„Coafura stil bob modern este impecabilă, dovadă că este făcută la unul dintre cele mai cunoscute saloane de coafură din Paris”, a declarat pentru Daily Mail Rob Fitch, stilist la un salon de fiţe din Londra.

Produsele de piele pe care le foloseşte sunt extrem de scumpe, având în vedere că „pielea de pe picioare şi de pe chipul ei arată cu 10 ani mai tânără”, a punctat şi doctorul Julian de Silva.


    Soţii Macron, pe prima  pagină a revistelor,  sunt şi mari amatori  de vacanţe
Soţii Macron, pe prima pagină a revistelor, sunt şi mari amatori de vacanţe

Acesta din urmă susţine că Brigitte Trogneux practică „gimnastica feţei” şi alte exerciţii şi tratamente non-invazive de rejuvenare a gâtului şi pielii.

Din cauza vârstei, Prima Doamnă a Franţei trece prin schimbări hormonale, însă nu permite timpului să îşi lase amprenta pe silueta ei, având un stil de viaţă dinamic.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net