Cum îţi anunţi părinţii că nu vrei să vină la nuntă. «Invitaţia» miresei a devenit virală pe internet

Ultima actualizare:
"Anti-invitaţia" trimisă de tânăra mireasă
"Anti-invitaţia" trimisă de tânăra mireasă

O mireasă a refuzat să-şi invite părinţii la nunta ei, dar au fost totuşi înştiinţaţi de acest eveniment printr-o invitaţie pe care niciun părinte nu ar vrea să o primească.

O tânără abuzată de familie care a fugit de acasă când avea 16 ani a găsit o metodă inedită prin care să se răzbune pe cei care i-au oferit o copilărie groaznică. Timp de mai mulţi ani după ce fata a plecat, aceştia au încercat să ia legătura cu fiica lor, fără niciun succes. Tânăra a aflat de la alţi membri ai familiei sale că mama şi tatăl ei doresc să vină la nuntă, aşa că s-a hotărât să le trimită o invitaţie. Mesajul însă este unul pe care niciun părinte nu ar dori să-l citească. El a fost publicat pe reddit.com.

"Împreună cu rudele şi prietenii noştri, Alex şi Alyssa ar dori să vă invite să acceptaţi fericirea noastră, chiar dacă vă crează amărăciune şi ştiţi că iritarea este reciprocă, cum noi o să vă ignorăm complet şi vom celebra căsătoria fără voi. Va fi o ceremonie frumoasă cu tort, âncare şi veselie generală. Şi voi nu sunteţi invitaţi. Pentru că duceţi-vă dracului, de aceea", a scris viitoarea mireasă pe invitaţia trimisă părinţilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net