Cel mai popular gadget din istorie – frigiderul muzical

Ultima actualizare:

O campanie de finanțare pentru un frigider portabil, care este și combină audio a devenit cea mai de succes inițiativă de pe Kickstarter din istorie, depășind ceasul Pebble.

Coolest Cooler e un frigider portabil pentru picnicurile din pădure care a fost susținut de 49.000 de oameni și a strâns 10,3 milioane de dolari.

Coolest Cooler face mult mai multe decât un simplu frigider de picnic. Are un blender inclus, pe baterii, care poate face gheață și smoothie-uri sau cocktail-uri, o boxă ce se conectează prin Bluetooth la telefon, un încărcător USB și multe alte caracteristici prezentate aici.

De asemenea, acest frigider portabil poate fi cărat ca un troller normal și deasupra lui se pot pune bagajele. Practic, poate fi un partener foarte bun de vacanță. Dar, dacă îl veți cumpăra vreodată, să nu exagerați cu muzica la el. Nimăui nu-i place să se ducă la picnic și să aude boxele supradimensionate ale vecinilor.

Cea mai populară campanie din istorie mai are 63 de ore până se încheie și mai puteți să vă comandați un asemenea frigider portabil. La nivel internațional, gadgetul american va costa 185 de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net