Cel mai de succes actor este un roşcat miorlăitor

Ultima actualizare:

    “Miorlau!  Eu sunt vedeta, el e doar  traducătorul!”Foto: Hepta/ Guliver/ Getty Images
“Miorlau! Eu sunt vedeta, el e doar traducătorul!”Foto: Hepta/ Guliver/ Getty Images

Bob, motanul roşcat care îşi făcea veacul pe străzile din Londra împreună cu stăpânul său James Bowen, e vedetă internaţională. Şi-a făcut debutul la Hollywood acum o lună şi de atunci o ţine numai în interviuri.

În neamul pisicesc a apărut o nouă vedetă. Culmea, este un motan maidanez pe nume Bob care obişnuia să îşi însoţească stăpânul la cerşit în centrul Londrei. După apariţia cărţii „O pisică maidaneză pe nume Bob” viaţa lui Bob şi a cântăreţului stradal James Bowen, care avea probleme cu alcoolul, s-a schimbat radical.

Anul trecut s-a făcut un film cu acelaşi nume şi în locul lui Bowen a jucat Luke Treadaway, însă Bob a rămas Bob şi pe marile ecrane. La 4 noiembrie a avut lansarea oficială şi motanul a participat la prima lui conferinţă de presă.


    Prinţesa Catherine a  insistat să îl cunoascăFoto: Hepta/ Guliver/ Getty Images
Prinţesa Catherine a insistat să îl cunoascăFoto: Hepta/ Guliver/ Getty Images

A fost mângâiat de Prinţesa Catherine şi a avut ocazia să toarcă leneş în braţele Prinţului William. Zilele trecute a făcut senzaţie la Berlin, Germania, la lansarea filmului despre el. Înainte să plece din Anglia, poliţiştii erau disperaţi: au fost furate în doar două săptămâni peste 200 de pisici roşcate, chiar din casele bătrânilor. După succesul înregistrat cu filmul, Bowen şi Bob au câştigat suficient de mulţi bani încât să îşi cumpere o casă.

Tânărul chitarist, în vârstă de 35 de ani, a trebuit să treacă întâi pe la dezalcoolizare, pentru că altminteri Bob nu i s-ar mai fi suit pe spate la evenimentele mondene la care erau invitaţi. „Bob simte când am probleme de echilibru şi nu mă lasă să beau alcool atunci când mergem la treabă”, a povestit chitaristul stradal într-un interviu acordat Daily Mail.


    Când “traducătorul” nu bea  alcool, i se suie în spinareFoto: Hepta/ Guliver/ Getty Images
Când “traducătorul” nu bea alcool, i se suie în spinareFoto: Hepta/ Guliver/ Getty Images

Pe vremea când erau doi simplu cerşetori, cei doi prieteni, om şi pisică, împărţeau mâncarea frăţeşte şi când se retrăgeau în adăposturile pentru nevoiaşi, Bob adormea  numai la pieptul lui James. Acum cei doi dorm în hoteluri de fiţă şi mănâncă lucruri fine pentru că au avut încasări de peste un milion de lire sterline.

image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net