Cea mai scumpă despărţire din lume: 99 de coliere şi 147 de inele

Ultima actualizare:

    Când a aflat că Scott Patrick Mitchell îi dă papucii, Mary Catherine Hunt i-a furat iubitului bijuteriile de 2,1 milioane de dolari
Când a aflat că Scott Patrick Mitchell îi dă papucii, Mary Catherine Hunt i-a furat iubitului bijuteriile de 2,1 milioane de dolari

Caz şocant în Florida! Scott Patrick Mitchell s-a trezit prădat de iubita sa, Mary Catherine Hunt. Bărbatul este victima celei mai scumpe despărţiri din lume, după ce “fosta” l-a uşurat de milioane de dolari.

Povestea lui Scott Patrick Mitchell, de 44 de ani, patronul companiei Simply Organic, din Palm Harbor, a şocat întreaga planetă. Bărbatul spune că a iubit-o la nebunie pe logodnica sa, Mary Catherine Hunt, de 29 de ani, dar a trebuit să renunţe la ea după ce l-a zgâriat până la sânge pe faţă de trei ori. Anul trecut, în iunie, i-a spus frumoasei blonde că totul s-a terminat între ei şi a anulat nunta pe care urmau s-o facă în luna august, după doi ani de relaţie.

La scurt timp după aceasta, Scott s-a trezit că i-au dispărut toate bijuteriile din casă. Mary i-a furat nu mai puţin de 99 de coliere de aur cu diamante, 147 de inele de aur şi 172 de diamante, în valoare de 2,1 milioane de dolari. Bărbatul şi-a dat seama de dispariţia acestora abia după ce fosta iubită a plecat din casa lui. “Am iubit-o nebuneşte. I-am dat cifrul de la seiful de valori, o lăsam să-mi conducă maşina Mercedes Benz comandată în 2015. Îi plăteam asigurările, datoriile de pe cărţile de credit. Nu mă aşteptam să-mi facă aşa o pagubă”, a spus bărbatul.

Femeia a negat tot timpul că a plecat cu ceva din casa lui. Însă Scott a aflat că aceasta, împreună cu mama ei, au vrut să trimită un colet mare prin poştă, cu valoare declarată de 50.000 de dolari. Îşi luaseră precauţia de a primi aceşti bani drept despăgubiri, în caz că pachetul s-ar fi pierdut. Însă au fost nevoite să micşoreze valoarea la 3.000 de dolari, pentru ca trimiterea pachetului să coste mai puţin.

În cele din urmă, tatăl blondinei le-a dat de gol. Bărbatul, care locuieşte în Pirates Point, Virginia, s-a îmbătat şi l-a sunat pe omul de afaceri pentru a-i spune că i-a fost livrată prin poştă o cutie cu bijuterii din Florida. Pesemne că fiica şi soţia nu apucaseră să-i spună că era prada lor. Acum, Scott a dat-o în judecată pe fosta iubită pentru a-şi recupera bijuteriile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net