Cea mai scumpă cină din lume costă 2 milioane $

Ultima actualizare:

    Cina va avea loc la restaurantul Ce’ La Vi, de  pe acoperişul Hotelului Marina Bay Sands
Cina va avea loc la restaurantul Ce’ La Vi, de pe acoperişul Hotelului Marina Bay Sands

Ocazie unică! Un cuplu care va achita 2 milioane de dolari va avea o cină cum nu s-a mai pomenit vreodată. În afara alimentelor scumpe, va avea parte de experienţe unice şi un inel cu diamant.

Compania rusă de diamante World of Diamonds a produs recent un inel cu un diamant albastru de 2.08 carate, din aur roz şi platină, căruia i-a dat numele actriţei Jane Seymour. Bijuteria a stârnit interes din partea a numeroşi cumpărători, inclusiv capete încoronate. Însă, în loc să-l vândă la licitaţie, fabricantul a decis să organizeze cea mai scumpă cină din lume la finalul căreia să-l dăruiască acelui cuplu care îi va plăti suma de 2 milioane $ (circa 80,4 milioane de lei). Aşa că a făcut echipă cu restaurantul Ce’ La Vi din Singapore pentru a organiza cina de pomină ce va dura 8 ore. Cuplul norocos va avea la meniu stridii Belon cu spumă de şampanie, caviar Almas, cea mai scumpă varietate, muşchi de vită Mishima, făcut la grătar cu lemn de măr, somon sălbatic de Alaska, momiţe de miel, porumbel, vin de 45 şi 55 de ani, şampania cea mai scumpă din lume.

Cina va începe cu o călătorie cu elicoperul deasupra oraşului Singapore (n.r. oraş-stat insular, din Asia de Sud Est) de 45 de minute, urmată de o croazieră de lux. Cuplul norocos va fi preluat apoi de un şofer cu un Rolls-Royce şi dus la restaurantul Ce’ La Vi, de pe acoperişul Hotelului Marina Bay Sands, unde îl vor aştepta 10.000 de trandafiri. Pe lângă panorama de 360 de grade a oraşului la apus, cei doi oaspeţi vor avea parte aici de cina de pomină. Drept tacâmuri, se vor oferi beţişoare de diamante pe care le vor fi scrise numele, iar la miezul nopţii le va fi dăruit inelul Jane Seymour. 

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net