Ce nebun! A spart 27.500 $ să semene cu Kim Kardashian

Ultima actualizare:

    Kim Kardashian  e modelul său  de frumuseţeFoto: Getty Images
Kim Kardashian e modelul său de frumuseţeFoto: Getty Images

E gata de orice sacrificiu! James Holt e înnebunit după vedeta americană de televiziune Kim Kardashian şi vrea să arate exact ca ea. A cheltuit mulţi bani şi a suportat dureri să-şi împlinească visul.

În loc să-şi ia o maşină sau să-şi facă alte pofte, tânărul James Holt, de 22 de ani, din Bury, Marea Britanie, a cheltuit 27.500 de dolari (111.520 de lei) pe operaţii estetice. 

Kim Kardashian
Kim Kardashian

Îşi doreşte să arate, cu orice preţ, precum Kim Kardashian (35 de ani). Nu vrea să-şi schimbe sexul, să fie femeie, ca ea, vrea doar să-i semene. 

Holt suţine că se simte o persoană asexuată, adică nici bărbat, nici femeie. În loc să îl ducă la medic, ca să vadă ce e în neregulă cu el, părinţii au cedat presiunilor sale şi au început să-i dea bani să-şi facă operaţii estetice de la vârsta de 17 ani. Se tem că, dacă nu îi vor îndeplini dorinţele, şi-ar putea pune capăt vieţii. 

“Încă de mic am fost obsedat de frumuseţea vedetelor. Însă, de când am văzut-o pe Kim, cu fundul ei bombat şi talia sexy, am rămas vrăjit”, a povestit britanicul. A cheltuit 10.000 de dolari numai pentru a-şi mări volumul buzelor. Şi le injectează la fiecare două luni cu botox. 

Şi-a pus implanturi  de pomeţi, de 2.600 de dolari, şi-a făcut mai multe operaţii estetice la ochi şi bărbie, de 9.700 de dolari, şi şi-a făcut intervenţii chirurgicale de modelare a nasului de 5.200 de dolari. Însă, în loc să arate precum Kardashian, arată ca un monstru. Holt speră însă că viitoarele operaţii îl vor ajuta totuşi să-şi împlinească visul. Vrea să-şi scoată şi nişte coaste ca să aibă o talie mai subţire, şi să-şi mărească fundul, ca să semene cu faimosul posterior al divei.

2011: Era un  adolescent  normal
2011: Era un adolescent normal

2016: Arată  ca un  monstru
2016: Arată ca un monstru

Încearcă  să-i imite  mişcările  fundului
Încearcă să-i imite mişcările fundului
image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net