Ce drăguţă-i nepoţica, dar mai bună e bunica!

Ultima actualizare:

    În timpul liber sexy-bunica  pozează în lenjerie intimă pentru  admiratorii ei de pe Internet
În timpul liber sexy-bunica pozează în lenjerie intimă pentru admiratorii ei de pe Internet

De obicei adolescentele îşi fură una alteia iubiţii, dar e mai mare ruşinea să îţi sufle bărbatul de sub nas... bunica. Asta păţeşte Emma, de 18 ani, din Bristol, ori de câte ori iese la club cu mamaia ei.

Amanda are 55 de ani, este divorţată şi se laudă peste tot cu cei cinci nepoţi ai ei. Emma este nepoţica ei cea mare şi datorită ei simte că a întinerit. Iese la club cu ea, se întorc în zori de zi de la petreceri şi merg la agăţat împreună. 

Problema este că bunica este mai sexy decât nepoata şi „se îmbracă provocator cu cele mai scurte rochiţe, care îi vin ca turnate”. „Bunica mea e modernă. Are propria pagină pe Instagram şi pozează în lenjerie intimă. Nu este deloc inhibată şi bărbaţii o sorb din ochi. Atunci când mergem la club ea agaţă prima şi de multe ori mă trezesc cu partenerul meu că îi face ochi dulci şi îi bate apropouri”, a povestit Emma pentru postul britanic de televiziune Channel 5. Bunica a recunoscut la rândul ei că abia a aşteptat ca Emma să împlinească 18 ani pentru că „fiicele ei sunt prea plictisitoare de când s-au măritat”.


    Emma  de 18 ani  încearcă  să aibă măcar  jumătate  din succesul  mămăiţei ei  la bărbaţi
Emma de 18 ani încearcă să aibă măcar jumătate din succesul mămăiţei ei la bărbaţi

Mulţi bărbaţi care se dau la ele întreabă dacă nu cumva sunt mamă şi fiică şi când aud că Amanda e de fapt bunica sunt convinşi că blondele îi iau peste picior şi pleacă supăraţi. „Bunica mea e o seducătoare înnăscută. De fiecare dată când ies cu ea în oraş îi convinge din priviri pe toţi bărbaţii să ne răsfeţe cu băuturi şi să se poarte ca nişte gentlemani”, a mai completat Emma.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net