Ce diferență între Ivanka Trump și fiica lui Putin sau fata președintelui turc Erdogan!

Ultima actualizare:

    Ivanka Trump îl va consilia pe tatăl ei la Casa Albăfoto: Getty Images
Ivanka Trump îl va consilia pe tatăl ei la Casa Albăfoto: Getty Images

Ivanka Trump are de curând un birou al ei la Casa Albă și este o prezență constantă la întâlnirile la nivel înalt ale tatălui ei. Fiica lui Donald Trump intră, așadar, în clubul restrâns al fiicelor de președinți despre care vorbește toată lumea, alături de fata dansatoare a lui Vladimir Putin sau de ”gazela” lui Erdogan.

Ivanka Trump și soțul ei, Jared Kushner, recent numit consilier al președintelui Donald Trump, țin de câteva zile prima pagină a ziarelor din America. Fiica lui Trump a reușit, de la învestirea tatălui ei, să atragă atenția presei mai mult decât soția magnatului american, Melania. Femeie de afaceri la rândul ei, Ivanka a dat asigurări că nu va primi nici salariu, nici vreo titulatură oficială la Casa Albă.

Jurnaliștii de la BBC au făcut o comparație între rafinata și hotărâta Ivanka Trump și fiica lui Vladimir Putin, despre care președintele rus nu vorbește niciodată, și fata cea mică a lui Recep Erdogan, pe care tatăl ei o numește ”gazela mea”.

Fiica lui Erdogan, discretă după ce tatăl ei a devenit președintele Turciei

Sumeyye Erdogan (31 de ani) este fiica cea mică a președintelui turc și, de departe, preferata lui Recep Tayyip Erdogan.

”Tatăl ei o numește «gazela mea». În Turcia, acest cuvânt este folosit pentru a desemna o persoană frumoasă și foarte dragă”, spune Irem koker, de la BBC Turcia.


    Sumeyye Erdogan, fiica cea mică a președintelui turcfoto: Wikimedia Commons
Sumeyye Erdogan, fiica cea mică a președintelui turcfoto: Wikimedia Commons

Specialistă în științe politice, cu studii în SUA și Marea Britanie, Sumeyye a fost consiliera tatălui ei pe vremea când acesta conducea Partidul Justiției și al Dezvoltării (AKP) și l-a însoțit în numeroase misiuni diplomatice.

În 2015 s-a speculat că fiica lui Erdogan intenționează să candideze pentru un fotoliu de parlamentar, dar până la urmă acest lucru nu s-a mai întâmplat. În acest moment, Sumeyye este mai puțin vizibilă, activând într-un grup care militează pentru drepturile omului.

Fiica lui Putin, pasionată de dans și de proiecte pe bani publici

Președintele rus Vladimir Putin este cunoscut pentru discreția sa când vine vorba despre viața personală. Până de curând se știau foarte puține lucruri despre cele două fiice ale sale.

”Oficialii ruși privesc orice interes al presei față de ei cu mare suspiciune. Prin urmare, foarte multe informații nu sunt niciodată confirmate de familie”, declară Famil Ismailov, de la BBC Rusia.

În 2015, fiica cea mică a lui Putin, Yekaterina, intrat în atenția presei după ce s-a aflat că trăiește la Moscova, sub numele Katerina Tikhonova.

De atunci, rușii au mai aflat că Yekaterina este măritată cu omul de afaceri Kiril Shamalov, fiul unuia dintre vechii prieteni ai tatălui ei, și că averea celor doi s-ar ridica la două miliarde de dolari, rezultat al investițiilor în industria gazelor naturale și industria petrochimică.

Acum în vârstă de 30 de ani, fiica cea mică a lui Putin se ocupă acum de proiecte de ”dezvoltare intelectuală” la Universitatea de Stat din Moscova, susținute din fonduri publice. Se pare că supervizează contracte în valoare de câteva milioane de dolari și că este consiliată de apropiați ai lui Putin.

Tikhonova este, de asemenea, o pasionată dansatoare de rock and roll acrobatic. În 2013, tânăra a obținut locul al cincilea la Campionatul Mondial din Elveția.

Ivanka, ”ochii și urechile” lui Trump la Casa Albă

În ceea ce-o privește pe Ivanka, la 35 de ani, fiica lui Trump va fi ”ochii și urechile” lui Donald Trump în timpul mandatului tatălui său la Casa Albă. Femeie de afaceri ea însăși, cu propriul brand de modă, Ivanka a fost remarcată deja în timpul câtorva întâlniri la nivel înalt ale președintelui american. Recent, ea a discutat cu cancelarul german Angela Merkel, în timpul vizitei acesteia în SUA. Înainte de aceasta, a participat la întâlnirea lui Trump cu premierul canadian, Justin Trudeau.


    Ivanka Trump, la o discuție cu cancelarul german Angela Merkelfoto: Getty Images
Ivanka Trump, la o discuție cu cancelarul german Angela Merkelfoto: Getty Images
image
image
image
image
image
image
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net