Câte amante ar fi avut Prințul Philip! „Elisabeta știa, dar a acceptat”

Ultima actualizare:

    Prințul Philip ar fi avut, de-a lungul căsniciei, mai multe amanteFoto: Getty
Prințul Philip ar fi avut, de-a lungul căsniciei, mai multe amanteFoto: Getty

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip sunt împreună de 70 de ani și formează un mariaj la fel de solid și de îndelungat ca impresionanta lor domnie. În ciuda relației strânse pe care au afișat-o mereu, zvonurile cu privire la „escapadele” Prințului Philip nu au lipsit.

Se cunoaște despre Prințul Philip, Duce de Edinburgh, că în tinerețe, a fost un bărbat frumos, înalt, curtenitor, cu maniere alese și postură militărească, calități foarte apreciate de majoritatea femeilor de la acea vreme. Nu-i de mirare că Elisabeta s-a îndrăgostit nebunește de el încă de când era o adolescentă. Cu cât relația lor a devenit însă mai trainică, zvonurile cu privire la presupusele aventuri amoroase pasagere ale Prințului Philip s-au întețit.


    Elisabeta l-a iubit pe Philip încă din adolescențăFoto: Getty
Elisabeta l-a iubit pe Philip încă din adolescențăFoto: Getty

Acest subiect a fost readus în prezent în cartea „My Husband And I: The Inside Story of 70 Years of Royal Marriage”, în care se precizează că zvonurile cu privire la „escapadele” Ducelui de Edinburgh ajunseseră la cote alarmante. Totuși, chiar dacă azi aceste bârfe par nefondate, o urmă de mister încă planează asupra unor aspecte conjugale. Cei care au trăit acele vremuri și erau foarte interesați de viața intimă a membrilor Casei Regale, încă se întreabă cum a fost posibil ca Prințul Philip să-și lase soția și cei doi copii, pe Prințul Charles și pe Prințesa Anne, pentru a vizita niște avanposturi îndepărtate din Commonwealth, la sfârșitul lui 1956.


    Elisabeta ar fi știut că soțul o înșeală, dar i-a acceptat escapadeleFoto: Getty
Elisabeta ar fi știut că soțul o înșeală, dar i-a acceptat escapadeleFoto: Getty

„A durat mai bine de patru luni și au existat zvonuri că se dăduseră niște petreceri dezlănțuite”, scrie autoarea cărții, Ingrid Seward, citată de express.co.uk. Ea amintește printre presupusele amante pe Helene Foufounis și pe Pat Kirkwood, dar menționează că erau doar bârfe și că în realitate, Philip nu a avut nicio aventură cu ele.

Totuși, legătura dintre Ducele de Edinburgh și doamna Foufouins a apărut (sau atunci a devenit publică) în momentul în care ea i-a cerut să fie nașul copilului său, al cărui tată nu se știe nici până azi cine a fost. „Helene a avut doi copii când s-a despărțit de primul soț, dar a refuzat să dezvăluie cine era tatăl lor. Așa că, atunci când Philip a fost ales să fie naș, s-a presupus că el ar fi tatăl. În ciuda acestor zvonuri, Helene a preferat ca paternitatea copiilor ei să rămână un mister. Totuși, unul dintre copii a negat că Prințul Philip ar fi tatăl lui.”


    Prințul Philip și Regina Elisabeta au o căsnicie trainică de 70 de aniFoto: Getty
Prințul Philip și Regina Elisabeta au o căsnicie trainică de 70 de aniFoto: Getty

Autoarea Ingrid Seward amintește în lucrare că doar o singură biografă a Familiei Regale, Sarah Bradford, crede că aceste zvonuri sunt adevărate, care a afirmat în 2004 că soțul Reginei Elisabeta a II-a a avut de-a lungul căsniciei mai multe amante: „Nu cu Pat Kirkwood sau Merle Oberon sau oricare dintre acele femei. Toate astea sunt nonsensuri. Nu cred că a fost nimic de acest fel, dar a avut aventuri. Iar Regina i le-a acceptat. Probabil ea crede că așa sunt bărbații.”

Nu încape îndoială că astfel de zvonuri făcute publice nu i-au mâhnit serios pe Philip și pe Elisabeta, îndeosebi pe Ducele de Edinburgh. Dar indiferent de ce s-a spus despre presupusele escapade ale lui, Philip și Elisabeta a II-a au rămas împreună timp de 70 de ani și mereu au părut că se iubesc. Indiferent dacă Philip a avut sau nu amante, cert este că el s-a întors întotdeauna la soția sa.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net