Cât a costat nunta Pippei Middleton și pe ce a dat banii. La ce să se aștepte invitații

Ultima actualizare:

    Nunta Pippei Middleton, un adevărat festininstagram
Nunta Pippei Middleton, un adevărat festininstagram

Nunta Pippei Middleton, ce va începe în mai puțin de 24 de ore, se anunța a fi nunta anului. Aceasta a aranjat fiecare lucru de la cel mai mic detaliu și nu i-a scăpat nimic. Cum aceste detalii nu sunt chiar ieftine, sora Ducesei și viitorul soț al ei, milionarul James Matthews, au scos din buzunar o sume colosale.

Pippa Middleton a ales să aibă o nuntă în stil scoțian și va dobândi un titlu nobil în urma căsătoriei cu James Matthews. Suma totală pe care aceștia au cheltuit-o pentru marele eveniment este de 334.000 de lire, cu aproximație, (436 de mii de dolari). Cei peste 350 de invitați se vor desfăta cu mâncare, care mai de care mai sofisticată și mai gustoasă, vor bea cele mai fine băuturi din lume și vor admira decorațiunile impresinante, iar aceste lucruri nu au fost deloc ieftine.

Rochia creată de designerul Giles Bride, pe care Pippa o va îmbrăca în cea mai importantă zi din viața sa a costat nici mai mult, nici mai puțin de 10.000 de lire. De altfel, coafura care îi va pune în evidență trăsăturile feței va costa în jur de 300 de lire, iar makeup-ul 1.400 de lire.

Bunătățile cu care se vor desfăta invitații au costat 70.000 de lire, meniul fiecărui invitat stabilindu-se la suma de 200 de lire. Pe lângă mâncarea propriu-zisă, oaspeții se vor îndulci cu prăjituri ce au costat în jur de 3.000 de lire. Nici băutura nu a fost mai ieftină. Suma pe care cei doi miri au scos-o din buzunar ar fi de 18.000 de lire, ce acoperă 233 de sticle de șampanie, pe care invitații o vor primi în pahare la intrare, cele mai fine vinuri, dar și cele mai spectaculoase cocktail-uri.

Aranjamentele florale, care vor duce invitații în lumea basmului, au costat 16.000 de lire. Nici fotograful și nici cameramanul nu au cerut o sumă mică pentru fotografiile și video-urile care vor ține vii amintirile evenimentului. Pentru acestea, mirii au plătit 3.500 de lire, respective 4.000.

Bineînțeles, invitații vor ieși pe ringul de dans, iar atmosfera va fi întreținutăde unii din cei mai apreciați muzicieni. Pentru muzica de la nunta Pippei s-a plătit suma de 7.000 de lire, potrivit Daily Mail.

image
image
image
image
image
image
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net