Bunicuța sexy face striptease la 53 de ani! Uite ce bine arată

Ultima actualizare:
Kathy Rowan (53 de ani) este pasionată de striptease
Kathy Rowan (53 de ani) este pasionată de striptease

Are un nepoțel în vârstă de 10 ani și doi copii cu vârste de 28 și 35 de ani. Totuși, asta nu o oprește să facă ceea ce o pasionează – să se dezbrace în fața unui public larg. Bunicuța Kathy Rowan (53 de ani) este complet lipsită de inhibiții și adoră să facă striptease.

Totul a pornit în jurul vârstei de 49 de ani, când încrederea ei în sine era la pământ.  Încă din tinerețe, Kathy visa să fie o dansatoare sexy, însă până atunci, nu a avut curajul de a-și îndeplini visul. Cu puțin înainte de a împli 50 de ani, femeia a considerat că niciodată nu este prea târziu să faci ceea ce îți place, potrivit mirror.co.uk.

Femeia nu este deloc rușinată de ceea ce face
Femeia nu este deloc rușinată de ceea ce face

Kathy a văzut un anunț pentru niște cursuri de dans burlesque și s-a înscris. De atunci, viața ei s-a schimbat complet, pentru că și-a dat seama că era ceea ce a visat dintotdeauna să facă. „Aveam mari emoții prima oară când am intrat pe ușă, dar profesorul era minunat și m-a făcut să mă simt ușurată. În plus, odată ce am realizat că nu trebuie să îmi dau hainele jos imediat, m-am mai relaxat”, a mărturisit ea.


    Femeia nu este deloc rușinată de ceea ce facefoto: Mirror.co.uk
Femeia nu este deloc rușinată de ceea ce facefoto: Mirror.co.uk

La scurt timp, Kathy a căutat un club în zonă, dispus să accepte o începătoare. A trecut etapa de audiții, însă momentul în care a trebuit să intre pe scenă a fost, susține ea, înfiorător: „Eram efectiv terifiată, aveam fluturași în stomac, dar nu-i puteam dezamăgi pe organizatori. Totuși, totul s-a schimbat când am ajuns pe scenă – din momentul în care am văzut reacția audienței, am fost «prinsă (i-a plăcut foarte mult, n.r.)»”.

Mai mult, Kathy nu s-a oprit aici. Și-a ales numele de scenă Kosmic Kitty și a petrecut mult timp să își perfecționeze tehnicile de dans și să învețe noi mișcări. Plasturii pentru sfârcuri incandescenți sunt cei care o deosebesc de celelalte dansatoare, dar au și ei riscurile lor: „Câteodată simt miros de păr ars, iar api realizez că e al meu! M-am ars de câteva ori, dar nu te poți opri când ești pe scenă”.

În cele din urmă, femeia a căpătat încrederea în sine pe care și-o dorea. Drept dovadă stă și faptul că, deși toată lumea îi spune că este puțin deplasată, ea nu ia în considerare opiniile răutăcioase, continuând să facă ceea ce o pasionează. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net