Bordelul ăsta le plăteşte şcoala fetelor

Ultima actualizare:

    Dennis Hoff vrea ca toate  prostituatele din localul lui să aibă  cel puţin licenţa, dacă nu doctoratul
Dennis Hoff vrea ca toate prostituatele din localul lui să aibă cel puţin licenţa, dacă nu doctoratul

Zeci de fete din întreaga Americă şi-au trimis actele să se angajeze când au auzit că patronul bordelului Bunny Ranch, din Nevada, le plăteşte studiile. Dennis Hof susţine că în doar două luni orice fată harnică îşi poate achita datoria de 40.000 de dolari.

Asta le întrece pe toate! Bunny Ranch a devenit primul bordel din lume care plăteşte şcolarizarea angajatelor. Patronul localului, vizitat inclusiv de fostul preşedinte american Bill Clinton, vrea să se implice serios în educarea tinerelor. Într-un interviu acordat HBO, Dennies Hof a declarat că ideea i-a venit de la o fată pe nume Krissy Summers, care l-a anunţat de la bun început că lucrează la el pe o perioadă scurtă de timp pentru că voia să acopere un împrumut în bancă.Ea îşi ipotecase casa pentru 40.000 de dolari pentru a merge la facultate. Cu ajutorul lui Hof şi-a plătit şi studiile şi a reuşit apoi să îşi facă şi doctoratul. După ce a făcut public anunţul, Hof, care are o cifră de afaceri pe ultimul an de peste 50 de milioane de dolari şi s-a implicat activ inclusiv în campania prezidenţială a lui Hilary Clinton, susţine că nu mai face faţă cererilor. „Fetele vor discreţie şi ştiu că aici pot câştiga într-o singură seară peste 1.000 de dolari. Nu trebuie să facă sex neapărat. Unii clienţi sunt foarte darnici atunci când vine vorba de educaţia fetelor”, a mai adăugat el.

Krissy Summers, prima absolventă

La începutul lui 2010, Krissy Summers a venit la Bunny Ranch disperată că banca îi lua casa, pentru că făcuse un împrumut. Hof i-a dat 40.000 de dolari să închidă creditul şi în 60 de zile Krissy şi-a achitat datoria. A muncit doar patru ore pe zi. Şi-a făcut şi doctoratul între timp, pentru că programul la bordel e... foarte lejer: se munceşte mai mult noaptea.

Click! Spune

Biletul de intrare costă 500 $ şi băuturile sunt din partea casei. Pentru o jumătate de oră de sex, clienţii scot din buzunar sume între 50 şi 100 $. Dacă vor „ceva mai special”, adică masaje erotice, striptease sau sado-maso, preţurile ajung şi până la 200 $.

Krissy Summers, prima absolventă
Krissy Summers, prima absolventă
image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net