Bombă! Află ce sacrificiu a făcut Meghan pentru a se logodi cu Prinţul Harry

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

În sfârşit! Actriţa Meghan Markle a anunţat că îşi dă demisia din echipa serialului de televiziune „Suits”. Meghan Markle, 36 de ani, a semnat contractul în 2011, însă a anunţat ferm că nu o va mai interpreta pe Rachel Zane de anul viitor pentru că are alte planuri.

„Este fericită că poate face un sacrificiu aşa de mic pentru un viitor atât de frumos”, a declarat o sursă din apropierea lui Meghan Markle pentru Daily Mail. Conform unor surse citate de tabloidul britanic, logodna cu Prinţul Harry va fi anunţată înainte de Crăciun. Cei doi visează la un copil şi cel de al optulea sezon al serialului „Suits” ar fi încurcat-o enorm pe viitoarea mamă. Gurile rele spun că „meseria de actriţă nu este compatibilă cu statutul de prinţesă” şi că Meghan ar fi fost presată să facă acest pas în carieră pentru a nu-l pune într-o postură ingrată pe Harry. „Meghan este foarte fericită să fie unul dintre cei mai importanţi ambasadori Unicef pe plan internaţional şi vrea să îşi aloce mai mult timp acestui scop nobil”. Sursele susţin că luna viitoare cei doi frumuşei îşi vor anunţa planurile de logodnă, mult aşteptate în Casa Regală. Până şi fratele lui Harry, Prinţul William face presiuni ca acesta să se liniştească şi să se însoare. Între timp, Meghan şi Harry îşi caută casă în Oxfordshire şi sunt interesaţi îndeosebi de proprietăţile aflate la marginea comunităţii, aproape de dealurile Costwold.


    Cei doi au participat la Jocurile Invictus
Cei doi au participat la Jocurile Invictus

Cuplul s-a bucurat în acest an de doar două mini-vacanţe: una în febnruarie, alta în iulie, făcându-şi apariţia inclusiv la clubul Farmhouse din Soho. În urmă cu o săptămână, Meghan s-a întors la filmări, în Canada şi a realizat că „în sufletul ei ar vrea să fie în Londra, alături de prinţul ei, de 33 de ani”. Până acum Meghan a trebuit să facă naveta Toronto-Londra pentru a putea fi alături de Harry şi de fratele său la evenimentele regale organizate la Kensington Palace.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image
actualitate.net
image
actualitate.net