Blasfemie! Miss Poponeț umblă cu Fecioara Maria pe trupul gol FOTO/VIDEO

Ultima actualizare:

    La final, desenul lui Miss Poponeț arăta ca o rochiță perfect mulată pe corpfoto: Getty Images
La final, desenul lui Miss Poponeț arăta ca o rochiță perfect mulată pe corpfoto: Getty Images

Un model controversat a stârnit, de Paştele Catolic (5 aprilie), furia utilizatorilor de Instagram, publicând poze în care purta tatuaje reprezentând-o pe Feciara Maria, sub care a scis un mesaj religios către fani.

Indianara Carvalho, în vârstă de 23 de ani, a devenit celebră după ce a câştigat concursul Miss Poponeț (Miss Bumbum, n.r.), ediţia 2014. De atunci, a stârnit numerosase critici, pretinzând că a avut o relaţie cu celebrul fotbalist de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo (30 de ani). Însă, după convalescenţa în urma operaţiei estetice care a silit-o să petreacă o perioadă în spital, strălucitorul model doreşte să înceapă o nouă viață.

De Paşte, a publicat pe rețeaua de socializare Instagram următorul mesaj pentru fani: „Vinerea Mare (3 aprilie, pentru credincioșii catolici, n.r.). Doamne, în această zi nu îţi cer decât pace, dragoste, înţelepciune şi putere”.

Pozele cu manechinul sunt incendiare

„Vreau să privesc lumea cu dragoste, vreau să învăţ să am răbdare, înţelegere, bunătate şi înţelepciune. Vreau să văd dincolo de aparenţe, să văd copiii aşa cum îi vede Dumnezeu, vreau să laud doar ceea ce este bun şi vă doresc ca pacea să coboare asupra tuturor!”, a mai scris Indianara fanilor ei, pe Instagram.

În continuare, Miss Poponeț a adăugat o scurtă rugăciune personalizată: „Tată Ceresc, protejează urechile mele de vorbe rele şi ghidează-mi paşii pe calea spre adevăr. Fie ca binecuvântarea Ta să îmi mângâie sufletul şi inima şi să mi le umple de bunătate şi de bucurie... să mă facă să Îţi simt prezenţa dulce şi binevoitoare... eu exist prin Harul Tău”.

Miss Bumbum Brazilia 2012 este concursul care desemnează cel mai frumos poponeţ

Încă de la publicarea mesajului, au început să curgă critici din partea fanilor, care s-au dovedit a fi înfuriaţi la culme. Unul dintre aceștia, Eliane Paz Salinas, a scris: „Nu-l amesteca pe Dumnezeu cu lipsa ta de ruşine şi limbajul injurios”. De asemenea, un alt fan, Cadmo Barrera Lerma, a remarcat: „Ai pierdut absolut tot respectul meu, poţi să mă consideri şters din lista ta de admiratori”.

Un alt prieten virtual, Janvier Veliz Angulo, şi-a exprimat şi el dezgustul. „Povestea asta dovedeşte că frumuseţea nu este totul... Pe mine unul m-ai pierdut de fan”, a scris acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net