Bătrân de 101 ani, acuzat de pedofilie. S-au formulat 31 de capete de acuzare

Ultima actualizare:

    Acest bătrân se confruntă la 101 ani cu acuzații de pedofilieFoto: captură video
Acest bătrân se confruntă la 101 ani cu acuzații de pedofilieFoto: captură video

La 101 ani, Ralph Clarke a devenit cel mai vârstnic om chemat la judecată din istoria Marii Britanii. A ajuns în fața magistraților din cauza unor acuzații de molestare a mai multor copii. Asupra lui s-au formulat 31 de capete de acuzare.

Între 1974 și 1983, bătrânul ar fi abuzat sexual două fetițe și un băiat. Un proces la tribunalul din Birmingham a fost deschis după ce două femei care susțin că au fost victimele acestuia au văzut petrecerile care s-au dat în cinstea lui Clarke atunci când a împlinit 100 de ani. S-au autosesizat și au mers la poliție. Conform avocatului acuzării, Ralph Clarke, fost șofer de camion, ar fi abuzat de copii în cabina sa. Mai mult, ar fi mituit-o pe una dintre fetițe cu mărunțiș atunci când a opus rezistență, notează Mirror.

"Trebuie să țineți cont că acuzatul are 101 ani, dar atunci când a făcut aceste fapte era tânăr, puternic și victimele lui erau copii. A spus că asta l-a făcut fericit și a mituit-o pe fetiță cu bani și dulciuri", a spus avocata, care a adăugat că pe băiețel l-a dus în călătorii mai îndepărtate cu camionul.

Pensionarul a negat acuzațiile, dar procesul continuă.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net