În barul ăsta te îmbeţi fără să pui gura pe alcool

Ultima actualizare:

    Se deschide primul restaurant din lume în care intri,  stai câteva minute, nu bei nimic şi pleci acasă criţă!
Se deschide primul restaurant din lume în care intri, stai câteva minute, nu bei nimic şi pleci acasă criţă!

O experienţă cum nu s-a mai văzut vreodată! De asta vor avea parte în această vară londonezii. În capitala britanică se va deschide, la 30 iulie, primul bar în care te îmbeţi fără ca să pui gura pe alcool.

Cum e posibil să te faci criţă fără să bei nici un strop de alcool? Băuturile din barul amenajat în Borough Market, numit Bompass & Bar, se inhalează sub formă de vapori! Şi chiar dacă nu te îngraşă, pentru că nu au multe calorii, a doua zi dezlipeşti cu levierul capul de pe pernă din cauza mahmurelii.

Barul se va deschide  în Market Borough  din Londra
Barul se va deschide în Market Borough din Londra

Cei care vor să trăiască experienţa unică de a se răsfăţa cu aburii parfumaţi dintr-un nor de gin tonic trebuie să achite la intrare 13,50 lire sterline (85 de lei). Între senzaţiile speciale de care vor avea parte se numără şi artificiile multisenzoriale, adică artificii însoţite cu mirosul autentic al depozitului de bere Guinness din Dublin. Toate băuturile se servesc într-o boxă cu vapori sub forma unui nor care îi învăluie pe clienţi.

Băuturile alcoolice se servesc  sub formă de vapori în boxe speciale,  aburii fiind inhalaţi pe nas
Băuturile alcoolice se servesc sub formă de vapori în boxe speciale, aburii fiind inhalaţi pe nas

De aceea, aceştia trebuie să poarte costume speciale de protecţie când intră în bar. Cu o umiditate de 140%, mirosul aţâţă simţurile. Alcoolul intră în sistemul circulator prin globii oculari şi mucusul membranelor din plămâni. Respirând cocktail-ul, alcoolul nu mai trece prin ficat, permiţând un consum de alcool cu 40% mai scăzut pentru a simţi acelaşi efect. Un cocktail sub formă de nori de vapori costă între 9 (36,5 lei) şi 18 lire sterline (113 lei).

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net