Au făcut nuntă în autobuzul supraetajat

Ultima actualizare:

    De o petrecere cum n-a mai fost vreodată în Marea Britanie au avut parte  Leon şi Claire Bohajazuk, care s-au căsătorit după 12 ani de relaţie
De o petrecere cum n-a mai fost vreodată în Marea Britanie au avut parte Leon şi Claire Bohajazuk, care s-au căsătorit după 12 ani de relaţie

Adio, limuzină de lux sau maşini de epocă! Nici măcar caleaşca trasă de cai nu mai e la modă.

Doi britanici au vrut ceva special pentru cea mai importantă zi din viaţa lor şi au reuşit să facă din nunta lor un eveniment care a oprit trecătorii în loc. Mirii au încins o petrecere de pomină cu invitaţii chiar într-un autobuz turistic.

A fost distracţie mare la Liverpool (Marea Britanie), unde Leon şi Claire Bohajazuk au decis să-şi unească destinele după 12 ani de relaţie. Îmbrăcaţi în haine de gală, mirii s-au urcat într-un autobuz ce plimbă turiştii prin oraş, doar că de data asta de promenadă au avut parte cei 70 de nuntaşi. Aşadar, tinerii şi-au plimbat alaiul de nuntă în autobuzul supraetajat şi au închinat un pahar de şampanie pe traseu. Mai mult, au profitat de fiecare oprire şi au făcut şedinţe foto în sau lângă autobuz. 

simeon stalpnicul png

Mariaj la gravitaţie zero

simeon stalpnicul png

O nuntă cu adevărat inedită! Un cuplu de newyorkezi, Erin Finnegan şi Noah Fulmor, au plutit, la propriu, pe toată durata ceremoniei de nuntă. Cei doi miri îmbrăcaţi în haine de gală au stat la sute de metri deasupra Golfului Mexic, într-un fuselaj ce a aparţinut unui Boeing. Nunta a avut loc vara trecută, iar de la eveniment nu au lipsit invitaţii. Schimbatul de inele le-a dat ceva bătăi de cap, în rest toată lumea s-a distrat şi a zâmbit la pozar.

S-au căsătorit în magazinul preferat

simeon stalpnicul png

Ce spuneţi de o nuntă în magazin? Nu, nu e glumă! Lisa, o pasionată de pantofi şi de shopping, şi-a dorit ca nunta ei să aibă loc în magazinul preferat. Nimeni nu a avut nimic de obiectat, astfel că ceremonia s-a ţinut într-un magazin de pantofi. Nu au lipsit din peisaj invitaţii, preotul, florile şi covorul roşu. Proprietarii s-au arătat încântaţi de decizia mirilor, cu atât mai mult cu cât au avut parte şi de ceva publicitate gratuită.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net