«Asasina cu chip de înger», atât de periculoasă că va sta într-o închisoare de bărbaţi

Ultima actualizare:

    Estibaliz Carranza (38 de ani), una dintre cele mai atrăgătoare şi periculoase ucigaşe, va sta într-o închisoare pentru bărbaţifoto: EPA
Estibaliz Carranza (38 de ani), una dintre cele mai atrăgătoare şi periculoase ucigaşe, va sta într-o închisoare pentru bărbaţifoto: EPA

"Asasina cu chip de înger" din Austria, care a şocat lumea întreagă în 2012, după ce şi-a ucis soţul şi amantul, va fi mutată într-o închisoare pentru bărbaţi.

Estibaliz Carranza (38 de ani), una dintre cele mai atrăgătoare şi periculoase ucigaşe, va sta într-o închisoare pentru bărbaţi, scrie metro.co.uk.

Un tribunal din Viena a condamnat-o în 2012 pe Estibaliz Carranza Zabala la închisoare pe viaţă, fiind ţinută totodată sub supraveghere psihiatrică.

"Asasina cu chip de înger", aşa cum a denumit-o presa internaţională, i-a împuşcat pe cei doi bărbaţi şi i-a tăiat bucaţi cu motoferestrăul. Apoi a pus bucăţile în pungi de plastic şi le-a ascuns în pivniţă, acoperindu-le cu ciment. În iunie 2011, rămăşiţele lor au ieşit la iveală în urma introducerii de ţevi în zonă.

Prima victimă a femeii a fost soţul său, Holger Holz, de 32 de ani, pe care l-a ucis în 2008 pentru că nu accepta să se despartă.

Pe amant, Manfred Hinterberger, l-a omorât în 2010, după o ceartă la beţie. Estibaliz a fugit în Italia, unde a fost arestată. Era gravidă şi s-a măritat cu noul ei iubit în martie 2012, în puşcărie.

Ea va fi mutată de la Schwarzau, la 50 de mile distanță, la un centru special în Asten, în apropiere de orașul Linz din Austria. Închisoarea în care va sta Carrnaza are dotări de ultimă generaţie, iar ea este prima femeie care va fi transferată acolo, în mijlocul a 91 de bărbaţi foarte periculoşi. Autorităţile au anunţat că vor mai muta în locaţia respectivă câteva femei foarte periculoase.

image
image
image
image
image
image
pensionar jpg
bebelus jpg
istoria otopeni jpg
lumnare aprinsa slujba de inviere biserica jpeg
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net