Anunțul Ministerului de Externe despre victimele incendiului din Dubai

Ultima actualizare:

    Incendiul a cuprins 20 de etaje ale hotelului de lux The Address Downtownfoto: captură
Incendiul a cuprins 20 de etaje ale hotelului de lux The Address Downtownfoto: captură

Un incendiu a devastat joi seară, 31 decembrie, un hotel din Dubai, una din destinațiile preferate de vacanță ale românilor pentru sfârșitul de an. Din fericire, printre victime nu se numără niciun român, conform informațiilor oferite de Ministerul român al Afacerilor Externe.

Niciun român nu se află printre victimele incendiului produs joi la hotelul de 5 stele The Address, cu 63 de etaje, din centrul Dubaiului (Emiratele Arabe Unite), a anunțat vineri Ministerul român al Afacerilor Externe, în urma unei solicitări a agenției Agerpres.

”Consulatul General al României la Dubai are în atenție incendiul produs în cursul zilei de 31 decembrie într-un hotel situat în centrul orașului Dubai. Potrivit informațiilor furnizate de către autoritățile locale, până în acest moment, printre victimele implicate în incendiu nu se află niciun cetățean român”, precizează MAE.

Ministerul de Externe mai arată că, la nivelul Consulatului General al României la Dubai și al Ambasadei României la Abu Dhabi, nu a fost primită nicio cerere de asistență consulară în legătură cu acest caz.

Cel puțin 16 persoane au fost rănite, dintre care 14 ușor, în incendiul uriaș care a izbucnit joi seara într-un hotel de lux din Dubai, a informat biroul de presă al guvernului din emirat, potrivit AFP.

O persoană a suferit o criză cardiacă, însă nu a decedat, și niciun copil nu a fost rănit, a adăugat biroul de presă într-un mesaj pe Twitter.

Incendiul a avariat hotelul de cinci stele The Address Downtown, situat într-un zgârie-nori de 63 de etaje în centrul Dubaiului, nu departe de cel mai înalt turn din lume, Burj Khalifa (828 de metri), în timp ce mii de persoane, printre care numeroși turisti, se adunau în cartier pentru a sărbători trecerea în anul 2016.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
trandafiri pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net