30 de oameni s-au agitat să salveze o gonflabilă

Ultima actualizare:

    Un salvamar a sărit  din elicopter ca să   recupereze cadavrul
Un salvamar a sărit din elicopter ca să recupereze cadavrul

Un apel la numărul de urgenţă a scos din amorţire orăşelul britanic Newquay Harbour, din Cornwall. Trei bărci de salvare, un elicopter, trei ambulanţe, doi scafandri şi 10 voluntari de la Urgenţe s-au luptat cu vremea ostilă pentru a salva o păpuşă sexuală.

Luni, ora 18.45. Vântul izbeşte violent coasta britanică înălţând valuri de peste doi metri. Un trecător zăreşte în larg o femeie pe jumătate dezbrăcată, plutind în derivă în apele învolburate. Sună la numărul unic de urgenţă. Sunt lansate la apă trei şalupe rapide, cu doi scafandri la bord şi şase salvamari. Noaptea -începe să-şi intre încet-încet în drep-turi şi e chemată paza de coastă. Un elicopter survo-lează zona, examinând cu atenţie fiecare metru pătrat.

simeon stalpnicul png

Pe temperaturi de 2˚C, 10 voluntari de la serviciul de urgenţe din localitate vin cu pături, ceai şi sunt gata să dea primul ajutor. Toată lumea se gândeşte la un vas plin cu imigranţi eşuat pe vreme ostilă. Sunt aduse şi trei ambulanţe dotate cu aparatură de resuscitare. Şeful întregii operaţiuni de salvare, Gareth Horner, aude că unul dintre scafandri a găsit ceva. De la bordul elicopterului plonjează în apele reci un salvamar. Când dispozitivul de tractare îl readuce în elicopter, toată lumea rămâne mască. Salvaseră o păpuşă gonflabilă care îşi dezamăgise probabil posesorul! „Întreaga operaţiune a costat peste 20.000 £. Ne bucurăm că nu am recuperat un cadavru, dar astfel de glume ar trebui să înceteze”, a declarat Horner. După ce s-au pozat cu victima, toţi salvatorii au sărbătorit la pub-ul din localitate, consolându-se că sunt cei mai buni ecologişti, pentru că măcar „au curăţat apele de plastic”.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net